18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα νέα Dell Inspiron Plus laptops σας συνδέουν με τον κόσμο, έξυπνα και με στιλ

    To PC είναι πολύ περισσότερα από ένα εργαλείο τεχνολογίας, είναι η πύλη που επιτρέπει την είσοδο σε έναν κόσμο γεμάτο ευκαιρίες και δυνατότητες για έκφραση, δημιουργία και πραγματοποίηση των οραμάτων σας, όχι μόνο για την εργασία σας, αλλά και για το παιχνίδι, αλλά και για την προσωπική επικοινωνία. Και τίποτε δε σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους και τις επιθυμίες σας από τα νέα μοντέλα Plus της σειράς Dell Inspiron laptops.

    Σχεδιασμένα από την αρχή, τα νέα μας laptops και ειδικότερα το Inspiron 15 Plus και 16 Plus είναι ιδανικά τόσο για μαθητές, σπουδαστές αλλά και εργαζόμενους που επιθυμούν να παραμένουν αποδοτικοί τόσο από το γραφείο, όσο και από το σπίτι τους, ή οπουδήποτε αλλού και αν χρειαστεί. Οι πολλές επιλογές σύνθεσης τεχνικών χαρακτηριστικών, αλλά και μοντέρνων σχεδιάσεων, όχι μόνο θα σας επιτρέψουν να κάνετε αυτό που θέλετε ταχύτερα και ασφαλέστερα, αλλά θα ταιριάξουν τέλεια στο γούστο και το lifestyle σας. Η κατασκευή του σασί από αλουμίνιο προσδίδει ανθεκτικότητα αλλά και αίσθηση πολυτέλειας.

    Εφοδιασμένα με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της Dell και σε συνδυασμό με το αποκλειστικό software Dell Mobile Connect, θα είστε σε θέση να συνδυάζετε τη χρήση του smartphone σας, Android ή iOS με το Inspiron laptop σας, έτσι ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε και να χρησιμοποιείτε τα αγαπημένα σας mobile apps από την άνεση της οθόνης του υπολογιστή σας.

    Τα νέα Inspiron laptops είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον: η βαφή τους περιέχει κατά 100% χαμηλής πτητικότητας οργανικές ενώσεις και είναι υδατοδιαλυτή, ενώ η θήκη της συσκευασίας αποτελείται από 100% ανακυκλωμένο χαρτί, ενώ τα υπόλοιπα εξαρτήματα της συσκευασίας είναι κατασκευασμένα κατά 90% από ανακυκλωμένα υλικά.

    Η νέα σχεδίαση των Inspiron laptops δίνει έμφαση ακριβώς εκεί που θέλετε: η οθόνη διαθέτει πολύ μικρά περιθώρια, τα πλήκτρα είναι μεγάλα και άνετα και το touchpad είναι και αυτό μεγαλύτερο και ακριβέστερο και ομαλότερο στην αφή. Η αναβαθμισμένη βιντεοκάμερα HD και η τεχνολογία απόσβεσης περιβαλλοντικού θορύβου Temporal Noise Reduction, που υλοποιείται σε hardware, σε συνδυασμό με το υψηλής πιστότητας μικρόφωνο εξασφαλίζουν ποιοτικές βιντεοκλήσεις για την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα οικεία σας πρόσωπα.

    Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι τα νέα Inspiron laptops, όπως και άλλοι υπολογιστές της Dell προσφέρουν αποκλειστικές υπηρεσίες και ευκολίες: για παράδειγμα το Dell Migrate είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να μεταφέρετε με ταχύτητα και ασφάλεια τα δεδομένα σας από τον παλιότερο στο νέο σας υπολογιστή Dell. Επίσης, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία υποστήριξης Dell Premium Support, που σας προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη 24/7, αυτοματοποιημένη ανίχνευση σφαλμάτων, απομάκρυνση ιών και αυτοματοποιημένη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας.

    Τεχνολογίες που απλουστεύουν την καθημερινότητα

    Τα νέα μοντέλα της οικογένειας Ιnspiron βασίζονται σε ένα έξυπνο σύστημα προσαρμοσμένης θερμικής απόσβεσης, που πρακτικά σημαίνει ότι ρυθμίζει αυτόματα την ηλεκτρική κατανάλωση του υπολογιστή για να τον διατηρεί δροσερό και άνετο στη χρήση, αλλά και ταυτόχρονα ισχυρό και ευέλικτο για να αποδώσει τα μέγιστα ακριβώς τη στιγμή που τον χρειάζεστε περισσότερο.

    Ένας αισθητήρας στο καπάκι του laptop αλλά και ο προαιρετικός αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό Windows Hello σας επιτρέπουν να ενεργοποιείτε ταχύτατα τον υπολογιστή από κατάσταση αδράνειας.

    Εξάλλου, το έξυπνο σύστημα ταχείας φόρτισης ΕxpressChargeφορτίζει την μπαταρία στο 80% μόλις σε μία ώρα, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να είστε συνέχεια κοντά σε μια πρίζα.

    Ενισχυμένα χαρακτηριστικά για δημιουργούς με μεγάλες απαιτήσεις

    Τα νέα μέλη της οικογένειας των Inspiron laptops προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και απόδοση. Ειδικά το μοντέλο Dell Inspiron 16 Plus, χάρη στη μεγαλύτερη οθόνη του 16 ιντσών αλλά και στο λόγο πλευρών 16:10 που διευκολύνει την εργασία με ποικίλες δημιουργικές εφαρμογές από γραφιστική και σχέδιο μέχρι μοντάζ ψηφιακού βίντεο και online streaming. Χάρη σε αυτή τη σχεδίαση καταφέρνει να αποδίδει 11% μεγαλύτερη ορατή επιφάνεια, αλλά με αύξηση του συνολικού μεγέθους του υπολογιστή μόνο κατά 5% σε σχέση με ένα τυπικό laptop με οθόνη 15,6 ιντσών και αναλογία πλευρών 16:9.*

    Στα νέα Ιnspiron Plus laptops μπορείτε να επιλέξετε σύνθεση με οθόνη υπερυψηλής ανάλυσης 3Κ και τεχνολογία ComfortView Plus, η οποία μειώνει δραστικά τις εκπομπές ορατής μπλε ακτινοβολίας, επιτρέποντας έτσι πολύωρη ξεκούραστη εργασία. Οι επιλογές σας επεκτείνονται σε ποιοτικές οθόνες με χαρακτηριστικά όπως αντίθεση 1.000:1, 100% κάλυψη του χρωματικού φάσματος sRGΒ και απόδοση χρώματος 10-bit.

    Τα νέα μοντέλα “Plus” είναι όμως ιδανικά και για παρακολούθηση βίντεο αλλά και για games, καθώς υποστηρίζουν την τεχνολογία απεικόνισης Dolby Vision που ενισχύει το δυναμικό εύρος HDR, εμφανίζοντας 40 φορές περισσότερο έντονα φωτεινές και 10 φορές πιο σκοτεινές περιοχές, για πιο εντυπωσιακές κινούμενες εικόνες.**

    Ο χαρακτηρισμός “Plus” αφορά όμως και το εσωτερικό τους: πιο στιβαρό και αποτελεσματικό σύστημα απαγωγής της θερμότητας, ισχυρότεροι επεξεργαστές 11ης γενιάς Intel® Core™ Σειράς H και προαιρετικά υποσυστήματα γραφικών NVIDIA® GTX ή RTX, οδηγούν σε υψηλότερη απόδοση που ταιριάζει σε ενθουσιώδεις ή επαγγελματίες χειριστές.

    Η απόδοση εκτοξεύεται ακόμη περισσότερο χάρη σε νέους ταχύτατους PCIe NVMe SSDs με χωρητικότητα μέχρι 2ΤΒ αλλά και θύρα USB Type-C™ που υποστηρίζει Thunderbolt™ 4 με δυνατότητα φόρτισης, σύνδεσης σε πολλαπλές συσκευές και μεταφορά δεδομένων με ταχύτητα μέχρι και 40Gbps, 8 φορές μεγαλύτερη από μια USB 3.1 Gen 1.

    Διαθεσιμότητα

    Οι υπολογιστές Dell Inspiron 15 Plus (7510) και 16 Plus (7610) θα είναι διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά από τα τέλη Αυγούστου 2021 με αρχική προτεινόμενη τιμή €1.299 και €1.329 αντιστοίχως.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles