18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Tα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max ήρθαν στη Vodafone!

    Στα καταστήματα Vodafone και στο vodafone.gr, όλοι μπορούν να αποκτήσουν το νέο iPhone Xs από 25,6€/μήνα και το νέο iPhone Xs Max από 27,9€/μήνα και να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet που παρέχει το ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

    Untitled

    Όσοι αποκτήσουν τα νέα iPhone από 28 Σεπτεμβρίου και έως 01 Δεκεμβρίου και τα συνδυάσουν με θήκη και προστατευτικό γυαλί οθόνης, θα εξασφαλίσουν δωρεάν την υπηρεσία Vodafone Express Repair για θραύση οθόνης ή/και πίσω μέρους, για 3 μήνες από την ημερομηνία αγοράς.

    Επιπλέον, όσοι αποκτήσουν τα νέα iPhone Xs και iPhone Χs Max από 28 Σεπτεμβρίου και έως 25 Οκτωβρίου, θα πάρουν δώρο το Vodafone Video Pass 5GB για ένα μήνα, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους video.

    Στα καταστήματα Vodafone οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλη την αυθεντική σειρά αξεσουάρ Apple για τα νέα iPhone, για να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Από θήκες διαφόρων υλικών έως και τα μοναδικά AirPods για εκπληκτική εμπειρία ήχου, καθώς και τον ασύρματο φορτιστή για εύκολη φόρτιση της συσκευής. Παράλληλα, η Ομάδα Ready της Vodafone βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες για να τους βοηθήσει στη χρήση της συσκευής και να δώσει μοναδικές συμβουλές, ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της, στο έπακρον.

    Περισσότερες λεπτομέρειες στο:  www.vodafone.gr/eshop/iphone-xs/

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles