23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα νέα Kazam phones προσφέρουν stock Android και δωρεάν επισκευή σπασμένης οθόνης

    Για την Kazam πρωτογράψαμε τον Ιούνιο όταν δύο πρώην στελέχη της HTC UK, o Michael Coombes και ο James Atkins, ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός ακόμη κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων. Τώρα γνωρίζουμε και τις πρώτες συσκευές της εταιρείας, οι οποίες είναι ούτε μία ούτε δύο, αλλά συνολικά επτά.

    Kazam-Range

    Η Kazam είναι ξεκάθαρο πως στοχεύει στις οικονομικά προσιτές προτάσεις, αν κρίνουμε από τα specs των μοντέλων που ανακοίνωσε. Δύο από αυτά είναι περισσότερο “high-end” (μάλλον mid-range θα τα λέγαμε με βάση τα χαρακτηριστικά τους) και ανήκουν στη σειρά Thunder, ενώ τα υπόλοιπα πέντε low-end και εντάσσονται στη σειρά Trooper.

    Για το μεγαλύτερο από αυτά, το Thunder Q5.0, δε υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο site της εταιρείας, το “παρόμοιο” Thunder Q4.5, ωστόσο, διαθέτει τετραπύρηνο chipset της MediaTek στα 1.3GHz και 1GB RAM, ενώ, φυσικά, όπως λέει και το όνομά του, έχει οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 854×480 pixels.

    Τα Trooper μοντέλα (X3.5, X4.0, Χ4.5, X5.0 και X5.5), από την άλλη, είναι διπύρηνα και με 512MB μνήμης.

    Όλες οι προτάσεις της Kazam ξεχωρίζουν για την ενσωμάτωση stock Android (στην έκδοση Jelly Bean 4.2), χωρίς κάποιο UI της εταιρείας, ενώ διαθέτουν microSD slots για επέκταση της μνήμης τους και αφαιρούμενη μπαταρία.

    Το πιο αξιοσημείωτο απ’ όλα, ωστόσο, είναι η προσφορά της Kazam σε όσους… σπάσουν την οθόνη των συσκευών της, καθώς προσφέρει αντικατάσταση δωρεάν!

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητά τους στην αγορά φανταζόμαστε ότι θα μάθουμε σύντομα.

    www.kazam.mobi

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles