13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα νέα Samsung Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra 5G είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στην WIND!

    Tην πολυαναμενόμενη σειρά Samsung Galaxy S21 5G υποδέχεται η WIND στις 29/01/2021. Οι προπαραγγελίες όμως ξεκίνησαν ήδη σε όλα τα καταστήματα WIND καθώς και ηλεκτρονικά ενώ θα διαρκέσουν μέχρι και 28/01.

    Ειδικότερα, για αυτή την περίοδο οι ενδιαφερόμενοι έχουν δύο φοβερές επιλογές:

    1. Να προπαραγγείλουν το Galaxy S21 5G ή το Galaxy S21+ 5G και να πάρουν δώρο τα Galaxy Buds Live και το Galaxy Smart Tag 

    2. Να προπαραγγείλλουν  το Galaxy S21 Ultra 5G και να πάρουν δώρο τα Galaxy Buds Pro και το Galaxy Smart Tag

    Οι νέες ναυαρχίδες της Samsung, που παρουσιάστηκαν σε μία μεγάλη Unpacked εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου σε virtual περιβάλλον, αποτελούν την ιδανική πρόταση της σειράς Galaxy για όσους αναζητούν το Top trend ή απλά την καλύτερη τεχνολογία. Η σειρά αυτή των Galaxy αναβαθμίστηκε, με τον νέο, φουτουριστικό, τολμηρό σχεδιασμό της, για να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα. Οι επιδόσεις της δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει όλα όσα έχει ονειρευτεί με 5G ταχύτητες για απίστευτα γρήγορη σύνδεση στο Internet, ακόμα και για όσους καταναλώνουν πάρα πολλά δεδομένα. Με κορυφαία Galaxy κάμερα, υψηλής ανάλυσης 108MP, που συλλαμβάνει τη στιγμή με κάθε λεπτομέρεια. Με μεγάλη, καθηλωτική οθόνη Dynamic AMOLED 2X, η οποία αλλάζει για πάντα την εμπειρία προβολής. Με πανίσχυρο Επεξεργαστή Samsung Exynos2100 και έξυπνη διαχείριση μπαταρίας που διαρκεί όλη μέρα.

    Η WIND πιστή στο όραμά της για αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας φροντίζει πάντα να ακολουθεί πιστά τις τάσεις των νέων τεχνολογιών και να επενδύει συνεχώς στο δίκτυό της και στις νέες τεχνολογίες. Τώρα όλοι μπορούν να αποκτήσουν το μοναδικό αυτό 5G Smartphone και να απολαύσουν τις δυνατότητες που τους παρέχει, μέσα από το δίκτυο νέας γενιάς της WIND Hellas, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η εμπειρία αυτή μπορεί να απογειωθεί και με το WIND 5G.

    Μάθετε Ππερισσότερα εδώ

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles