24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα νέα Samsung Galaxy Watch 4 ανάβουν κόκκινο στην υποστήριξη iOS συσκευών!

    Χωρίς αμφιβολία, τα νέα smartwatches που εντάσσονται στην οικογένεια των Galaxy Watch 4 κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον όλων των φίλων της τεχνολογίας με τα πολλά καινοτόμα features τους. Ωστόσο, σε περίπτωση όμως που ανήκετε στο «αντίπαλο στρατόπεδο» της Apple και επιθυμείτε να συνδυάσετε τα νέα smartwatches της Samsung με μια συσκευή της Apple, μάλλον σας έχουμε δυσάρεστα… νέα, καθώς όπως έγινε γνωστό τα Galaxy Watch 4 δεν θα μπορούν να «συνεργαστούν» με οποιαδήποτε iOS based συσκευή.

    Όπως μας αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι της κορεατικής εταιρείας, τα νέα Galaxy Watch 4 θα στηρίζονται στην πλατφόρμα του Wear OS, μια ειδική συνεργασία που ξεκίνησε τώρα η Samsung και όπως όλα δείχνουν μέσα στους ειδικούς όρους της συμφωνίας περιλαμβάνεται και η μη δυνατότητα σύνδεσης με iOS συσκευές. Και επειδή είναι λογικό αρκετοί χρήστες παλαιότερων wearables της Samsung να… ανησυχούν για το τι μέλλει γενέσθαι με τα δικά τους Samsung smartwatches, όπως έγινε γνωστό δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απολύτως μεταβολή (προς το παρόν) στη σχέση που υπάρχει με τα παλαιότερα μοντέλα. Αναμφίβολα, η παραπάνω είδηση θα δυσαρεστήσει ορισμένους iPhone users, όμως οι επιλογές στην αγορά είναι πλέον αρκετές και σίγουρα θα μπορούν να βρουν κάποια πρόταση για να καλύψουν το κενό, σε περίπτωση που δεν επιθυμούν να προχωρήσουν στην αγορά ενός Apple Watch.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles