21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα νέα sneakers της Converse θα τρελάνουν τους λάτρεις της μουσικής!

    Η γνωστή και αγαπημένη μας Converse παρουσίασε μόλις την τελική έκδοση του νέου της sneaker, το οποίο φέρει ενσωματωμένο ένα χαρακτηριστικό που θα λατρέψουν οι λάτρεις της μουσικής και κυρίως οι κιθαρίστες! Τα Converse All Wah είναι τα νέα sneakers της εταιρείας που διαθέτουν ενσωματωμένο …πεντάλ κιθάρας. Ναι διαβάσατε σωστά!

    Converse All Wah

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, ο πρωτότυπο του παπουτσιού παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013, αλλά το τελικό προϊόν είναι τώρα εδώ. Στη σόλα του Chuck Taylor All Star έχει ενσωματωθεί τεχνολογία μικροαισθητήρων για να εντοπίζει την κίνηση των ποδιών και στη συνέχεια να επικοινωνεί μέσω Bluetooth με το ενσωματωμένο Wah Box. Τα Converse All Wah λειτουργούν με ενισχυτή και μπορούν επίσης να συνδεθεί με Mac ή iPhone.

    Το παρακάτω βίντεο δείχνει το πρωτότυπο, το οποίο διαθέτει διαφορετικό σύστημα σύνδεσης σε σχέση με το τελικό προϊόν, όπου και δεν απαιτείται η χρήση καλωδίου.

    Στο δεύτερο βίντεο, ο κιθαρίστας των Dinosaur Jr, J Mascis δοκιμάζει τα  Τα Converse All Wah!

    https://www.youtube.com/watch?v=BkF7Mq1ZUR0

    Τα Converse All Wah μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναπαραγωγή του “αυθεντικού” ήχου Wah που έγινε διάσημος μέσα από τα σόλο των Jimi Hendrix, Eric Clapton, Buddy Guy, David Gilmour κ.α., αποτελώντας το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον “κλασικό” Rock ήχο της δεκαετίας του’ 70 και του σύγχρονου πολυδιάστατου Rock ήχου στον 21ο αιώνα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles