BREAKING

Τα νέα ThinkPad X1 ενισχύουν την ασυμβίβαστη εμπειρία ενός κορυφαίου laptop

Το ThinkPad X1 της Lenovoσυνεχίζει να προσφέρει στους χρήστες μια εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς. Τα κορυφαία μοντέλα της σειράς ThinkPad, τα ολοκαίνουργια X1 Carbon 10th Gen, X1 Yoga 7th Gen και X1 Nano 2nd Gen διευρύνουν περαιτέρω τα όρια του διαχρονικού σχεδιασμού των ThinkPad. Είναι βελτιστοποιημένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργαζομένων και επαγγελματιών στο νέο, υβριδικό μοντέλο εργασίας και απευθύνονται σε χρήστες που αναζητούν ανώτερα επίπεδα επιδόσεων, βελτιωμένες οπτικές και ηχητικές δυνατότητες καθώς για ένα δυναμικότερο περιβάλλον συνεργασίας, μέσα από ένα ασφαλέστερο laptop, ικανό να τους προστατεύει από τις καθημερινές απαιτήσεις της υβριδικής εργασίας.

Η μπάρα επικοινωνίας, σχεδιασμένη από την αρχή, φιλοξενεί μια ανώτερης ποιότητας κάμερα και εξελιγμένη συστοιχία μικροφώνων, πλαισιωμένη από μια σειρά επιλογών για οθόνη OLED και λειτουργίες βασισμένες στην τεχνολογία Dolby, συμπεριλαμβανομένου του Dolby Voice® με τις νέες δυνατότητες ακύρωσης θορύβου που αυτή προσφέρει, με στόχο υποδειγματικές οπτικοακουστικές και εμπειρίες συνεργασίας. Βασισμένο στους κορυφαίους επεξεργαστές 12ης γενιάς Intel® Core™ με τεχνολογία vPro®, το νέο ThinkPad X1 προσφέρει στιβαρή προστασία μέσω του ThinkShield™που συνοδεύεται από τη νέα τεχνολογία Computer Vision (CV). H CV σηματοδοτεί σημαντικές βελτιώσεις στην αναγνώριση παρουσίας του χρήστη, προσφέροντας ευφυέστερη προστασία της ιδιωτικότητας, απλούστερη σύνδεση και υπέρτερη διαχείριση ενέργειας.

ThinkPad X1 Nano 2nd Gen

Επιπλέον, οι καινοτομίες μας περιλαμβάνουν ένα τολμηρά σχεδιασμένο, ολοκαίνουργιο ThinkCentre M90a Pro Gen 3 All-in-One (AIO), με προηγμένες λειτουργίες ατομικής χρήσης και ομαδικής συνεργασίας, καθώς και ένα επανασχεδιασμένο Tiny-in-One (TIO) με την ονομασία TIO Flex που έρχεται να επαναπροσδιορίσει το AIO επαγγελματικό σταθερό υπολογιστή, τον οποίο πρώτοι παρουσιάσαμε στην αγορά το 2014. Παράλληλα, παρουσιάζουμε τη νέα σειρά οθονών 27 ιντσών ThinkVision P series που διευρύνουν την επιφάνεια εργασίας και προσφέρουν προστιθέμενη αξία σε επίπεδο αποδοτικότητας και παραγωγικότητας, τόσο σε οικιακό όσο και επαγγελματικό περιβάλλον. Προαιρετικά, συνοδεύονται από το ThinkVision Voice-over-IP (VOIP) Modular Stack με κάμερα και ηχείο, για μια απόλυτα ομαλή συνεργατική εμπειρία μέσω βιντεοκλήσης.

Τα Κορυφαία Επαγγελματικά Laptop μόλις έγιναν Καλύτερα

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό παρουσιάζουμε τα ολοκαίνουργια laptop της εταιρίας μας και, καθώς μπαίνουμε στον 30ο χρόνο της αδιάκοπης αναζήτησης της τελειότητας, αισθανόμαστε ευτυχείς που το όνομα ThinkPad έχει καταστεί θρύλος στην αγορά. Ανυπομονούμε να δούμε μαζί τις δυνατότητες που θα μας προσφέρει η τεχνολογία στα επόμενα 30 χρόνια, καθώς αφιερώνουμε όλες μας τις δυνάμεις στο να ενθουσιάσουμε τους ήδη υπάρχοντες φίλους μας, ελπίζοντας να αποκτήσουμε στην πορεία νέους.

ThinkPad X1 Yoga 7th Gen

Το ThinkPad X1 Carbon έφτασε το ορόσημο της 10ης γενιάς και συνεχίζει να προσφέρει όλα όσα θα χρειαζόταν ο σύγχρονος επαγγελματίας· το ThinkPad X1 Yoga 7th Gen με τον κορυφαίο σχεδιασμό, κατασκευασμένο από αλουμίνιο, είναι κομψό όσο και ισχυρό. Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν πλέον επεξεργαστές 12ης γενιάς Intel Core P που προσφέρουν σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της ναυαρχίδας μας, του ελαφρύτερου ThinkPad που φτιάχτηκε ποτέ, με βάρος λιγότερο του 1 κιλού, του ThinkPad X1 Nano 2nd Gen.

Βασικό στοιχείο του σχεδιασμού είναι η νέα μπάρα επικοινωνίας, η οποία ενσωματώνει βελτιωμένες επιλογές FHD webcam, Privacy Shutter (κλείστρο ιδιωτικότητας) και τετραπλό μικρόφωνο ευρείας λήψης 360 μοιρών. Ο σχεδιασμός της μπάρας επιτρέπει την τοποθέτηση κάμερας με μεγαλύτερο αισθητήρα από ό,τι απαντάται συνήθως σε φορητούς υπολογιστές. Ο αισθητήρας 1.4µm βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας, ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η νέα FHD κάμερα και η Συστοιχία Τεσσάρων Μικροφώνων του ThinkPad X1

Η νέα τεχνολογία Computer Vision, διαθέσιμη σε συγκεκριμένα μοντέλα των νέων ThinkPad X1 αξιοποιεί ένα Neural Processing Unit (NPU), το οποίο παράγει metadata από την ενσωματωμένη κάμερα, βασισμένα στην αναγνώριση γνωστών εικόνων και έναν αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης. Η τεχνολογία αυτή προσφέρει ευφυέστερη Αναγνώριση Ανθρώπινης Παρουσίας, δηλαδή ένα σύστημα αναγνώρισης των ανθρώπων και της πρόθεσής τους να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή, σε αντίθεση με κάποιον περαστικό συνάδελφο ή μια γάτα στο σπίτι, και επομένως τα μοντέλα αυτά ενεργοποιούνται και ξεκλειδώνουν μόνο για τους χρήστες τους, προσθέτοντας έτσι ένα ακόμη επίπεδο ευκολίας. Μάλιστα, το σύστημα λειτουργεί ακόμη και όταν ο χρήστης φορά προστατευτική μάσκα προσώπου. Προκειμένου να εξοικονομεί ενέργεια, η τεχνολογία Computer Vision έχει επίσης τη δυνατότητα να απενεργοποιεί ή να ελαττώνει τη φωτεινότητα της οθόνης όταν ο χρήστης στρέφει το βλέμμα του αλλού, βελτιώνοντας έτσι την ενεργειακή απόδοση, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο ιδιωτικότητας όταν εργάζεται κανείς σε δημόσιους χώρους.

ThinkPad X1 Computer Vision και NPU

Επιπλέον βελτιώσεις έρχονται να καλύψουν τις κρίσιμες ανάγκες της υβριδικής εργασίας στους τομείς των επιδόσεων, της εμπειρίας του χρήστη, της συνδεσιμότητας και της ασφάλειας. Τα βασικά σημεία περιλαμβάνουν:

 • Επιδόσεις:
  • Τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Core με vPro επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των επεξεργαστών U15 και P28
  • Τα Windows 11 Pro προσφέρουν μια εμπειρία νέας γενιάς λειτουργικού συστήματος
  • Ταχύτερη μνήμη LPDDR5 και αποθηκευτικές επιλογές PCIe 4ης γενιάς μειώνουν τους χρόνους απόκρισης
  • Νέος σχεδιασμός εισαγωγής αέρας μέσω του πληκτρολογίου στους X1 Carbon και X1 Yoga βελτιώνει τη θερμική απόδοση  
 • Εμπειρία Χρήστη:
  • Οθόνες με ολοζώντανα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των νέων OLED επιλογών με ανάλυση 2,8Κ για τους X1 Carbon και OLED επιλογών με ανάλυση 4Κ για τους Χ1 Yoga, με πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτισμού Eyesafe
  • Kάμερα FHD με νέο αισθητήρα 1,4µm και προαιρετική τεχνολογία Computer Vision
  • Η σουίτα Dolby δημιουργεί μια πανίσχυρη πλατφόρμα πολυμέσων, ενσωματώνοντας σύστημα ηχείων Dolby Atmos®, Dolby Vision® σε υποστηριζόμενες οθόνες και Dolby Voice με σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για την ακύρωση θορύβου, διαθέσιμο πλέον στο X1 Nano για τηλεδιασκέψεις με κρυστάλλινο ήχο
 • Συνδεσιμότητα και Ασφάλεια:
  • Πλέον διατίθεται Wi-Fi 6E για βελτιωμένο εύρος φάσματος σε φορτωμένα δίκτυα και σε σημεία όπου δεν διατίθεται Wi-Fi, με τους χρήστες να μπορούν να επιλέξουν είτε σύνδεση Cat16 4G LTE είτε 5G sub-6 WWAN
  • Το ThinkShield Firmware Resiliency0 ενισχύει περαιτέρω την ασφάλεια διευρύνοντας την προστασία, αναγνώριση και ανάκτηση επιπρόσθετων στοιχείων
  • Η τεχνολογία Computer Vision βελτιώνει την αναγνώριση παρουσίας χρήση, απλουστεύει τη σύνδεση και ενισχύει την ιδιωτικότητα
  • Τα ThinkPad X1 είναι Tile-ready, ικανά να υποστηρίξουν την εφαρμογή παρακολούθησης Tile.

«Η σειρά X1 αποτελεί την κορωνίδα του σχεδιασμού και της τεχνογνωσίας που αποτελούν συνώνυμα των ThinkPad. Η διαρκής εισαγωγή καινοτομιών τα τελευταία 30 χρόνια προκειμένου να ενθουσιάζουμε τους πιστούς μας φίλους απαιτεί αφοσίωση, όραμα και σπουδαίους συνεργάτες, όπως η Intel», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Jerry Paradise, αντιπρόεδρος του Παγκοσμίου Χαρτοφυλακίου Εμπορικών Προϊόντων, Lenovo PC και Έξυπνων Συσκευών. «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την αδιάκοπη αφοσίωσή μας στο να παραδίδουμε τους πλέον προηγμένους, κορυφαίων επιδόσεων υπερ-φορητούς υπολογιστές στα χέρια των πελατών μας».

«Αισθανόμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για το γεγονός ότι αποτελέσαμε αναπόσπαστο κομμάτι της γέννησης των ThinkPad και βοηθήσαμε στη ριζική αναμόρφωση του τοπίου της χρήσης προσωπικών υπολογιστών. Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Lenovo ThinkPad X1 συνεχίζουν να προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης υπολογιστή μέσα από τον κομψό, ξεχωριστό και ευπροσάρμοστο σχεδιασμό τους», ανέφερε ο Josh Newman, VP and General Manager, Mobile Innovation, Intel.

«Ενσωματώνοντας 12ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core, τα νέα Ultrabooks που σχεδιάστηκαν στη βάση της πλατφόρμας Intel Evo προσφέρουν εντυπωσιακά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, βελτιωμένη ασφάλεια και εξαιρετικές εμπειρίες συνεργασίας, στοιχεία στα οποία βασίζονται οι επαγγελματίες χρήστες στο σύγχρονο κόσμο της υβριδικής εργασίας».

To Μέλλον των Desktop είναι Ευέλικτο και Ευπροσάρμοστο

Με μια πρώτη ματιά, το νέο ThinkCentre M90a Pro Gen 3 μοιάζει με μια τακτική αναβάθμιση του κορυφαίου επαγγελματικού μας All-in-One desktop. Όμως, το νέο M90a εισάγει καινούργια χαρακτηριστικά τα οποία μεταμορφώνουν το προϊόν σε ένα έξυπνο, παραγωγικό και συνεργατικό προσωπικό υπολογιστή. Βασισμένο σε επεξεργαστές 12ης γενιάς Intel Core έως και i9 στην πλατφόρμα Q670 της Intel με τεχνολογία vPro, συνοδεύεται από οθόνη QHD 23,8 ιντσών με μνήμη έως και - 64GB DDR5 καθώς και πλήθος αποθηκευτικών επιλογών και θυρών σύνδεσης. Διαθέτει επίσης θύρα HMDI 2.0 και DisplayPort, στοιχεία ασυνήθιστα για AIO, επιτρέποντας τη σύνδεση με δεύτερη οθόνη καθώς και μια πλήρως λειτουργική βάση με δυνατότητα περιστροφής 90 μοιρών. Όμως, είναι ο συνδυασμός των τεχνολογιών τηλεδιάσκεψης και ασφάλειας που το κάνουν να ξεχωρίζει:

ThinkCentre M90a Pro Gen 3

 • Σε κάθε έκδοση, το M90a Pro Gen 3 διαθέτει ρυθμιζόμενη κάμερα με διπλή συστοιχία μικροφώνων και ηχεία 3 watt για ατομική τηλεδιάσκεψη
 • Η προαιρετική βάση τηλεδιάσκεψης που προσδίδει άλλη διάσταση στη συνεργασία, αλλά και η τετραπλή συστοιχία μικροφώνων με εύρος 360 μοιρών, μαζί με την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου και τα τέσσερα ηχεία σχεδιασμένα από τη Harman, μεταμορφώνουν το M90a σε προσωπικό υπολογιστή ικανό να διαχειριστεί ομαδική τηλεδιάσκεψη σε PC. Η συσκευή, βελτιστοποιημένη για χρήση με το Microsoft Teams και ενσωματωμένο καλώδιο USB Type-C θα μπορούσε επίσης να συνδεθεί με συμβατό laptop, μετατρέποντας οποιονδήποτε χώρο σε αυτοσχέδια αίθουσα συσκέψεων
 • Το M90a Pro Gen 3 διαθέτει επίσης προαιρετικά την τεχνολογία Human Presence Detection, αξιοποιώντας την ίδια τεχνολογία που περιγράφεται παραπάνω

Σε διάφορα επίπεδα, η Lenovo έδωσε νέα πνοή στην αγορά σταθερών υπολογιστών το 2014, με την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του Tiny-in-One PC. Με την παρουσίαση του νέου TIO Flex, εστιάσαμε σε μια πλήρη πρόταση που προσδίδει αξία, απλουστεύοντας πολλές διαδικασίες για τους εργαζόμενους, τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Προσφέροντας ιδιαίτερη ευελιξία, με την υποστήριξη για τις τέσσερις τελευταίες γενιές της σειράς Tiny καθώς και νέες επιλογές οθονών έως και 27 ιντσών, η υπηρεσία Flex προτείνει απλούς τρόπους αναβάθμισης με διακριτές επιλογές ανανέωσης, τόσο για τον κυρίως υπολογιστή όσο και την οθόνη. Η ευελιξία αυτή εκφράζεται με τρεις τρόπους:

ThinkCentre TIO Flex (το Tiny desktop και η οθόνη ThinkVision δεν περιλαμβάνονται)

 • TIO Flex Stand, μια ενιαία λύση για όλους τους συμβατούς υπολογιστές Tiny, καθώς και τις οθόνες ThinkVision
 • Προαιρετικό ThinkCentre Tiny desktop. Η βάση TIO Flex Stand υποστηρίζει υπολογιστές Tiny 4ης έως και 8ης γενιάς
 • Προαιρετική οθόνη ThinkVision T series με επιλογή μεταξύ των 22, 24 και 27 ιντσών, με ή χωρίς δυνατότητα υποστήριξης VoIP
 • Επιπλέον, το προαιρετικό VESA standard 100x100 πλαίσιο τοποθέτησης θα είναι διαθέσιμο για την υποστήριξη άλλων οθονών

Το TIO Flex είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη συντήρηση και πλέον προσφέρει ευέλικτες και σαφείς επιλογές αναβάθμισης που διασφαλίζουν την αξία της επένδυσής σας στο μέλλον.

Λύσεις ThinkVision για την Υβριδική Εργασία

Ο παραδοσιακός χώρος του γραφείου επαναπροσδιορίζεται και η μετάβαση προς την υβριδική εργασία αποκτά μεγαλύτερη δυναμική. Οι χρήστες αναζητούν τεχνολογικές επιλογές που επιτρέπουν την ευελιξία μεταξύ γραφείου και σπιτιού. Με τις οθόνες ThinkVision η Lenovo αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών, καθώς η νέα γενιά επαγγελματικών οθονών P-series έχει σχεδιαστεί έχοντας κατά νου την ευελιξία, την ψηφιακή ευεξία και τη βιωσιμότητα.

ThinkVision P27h-30

Οι οθόνες ThinkVision P27h-30 και P27q-30 διαθέτουν προηγμένο σχεδιασμό με σχεδόν μηδενικό πλαίσιο, επιφάνεια θέασης 27 ιντσών που προσφέρει ολοζώντανα χρώματα και προσαρμοζόμενη ακρίβεια χρωμάτων. Τα βασικά στοιχεία τους περιλαμβάνουν:

 • 95% DCI-P3, 99% sRGB, BT.709 χρώματα και υποστήριξη HDR
 • Εργονομικά, οι οθόνες είναι πανομοιότυπες, με πλήρως προσαρμοζόμενες βάσεις και τεχνολογία χαμηλού μπλε φωτισμού που περιορίζει την κόπωση των ματιών κατά την πολύωρη εργασία
 • Η σειρά ThinkVision P27 περιλαμβάνει οικολογικές χάρτινες συσκευασίες με προστατευτικά από χαρτοπολτό.
 • Η συνδεσιμότητα εξασφαλίζεται μέσα από ένα πλήθος θυρών, ενώ η εμπειρία χρήσης απλοποιείται χάρη στο λογισμικό ThinkColour, για έξυπνο και απλούστερο χειρισμό της οθόνης.

Οι οθόνες P27h-30 και P27q-30 διαφέρουν ως προς το στόχο της λειτουργικότητάς τους, με την πρώτη να είναι σχεδιασμένη για ένα ευέλικτο περιβάλλον εργασίας που απαιτεί γρήγορη σύνδεση φορητού υπολογιστή, παρέχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης με ένα μόνο καλώδιο. Προσφέροντας δυνατότητα φόρτισης έως και 100W, ethernet, USB hub και ικανότητα υποστήριξης πολλαπλών οθονών,  η plug-and-work (ή play) P27h-30 είναι ιδανική για ένα οικιακό γραφείο ή για ένα περιβάλλον όπου ο ίδιος χώρος χρησιμοποιείται από διάφορα άτομα, προσφέροντας επιπλέον KVM switch capability, ώστε οι απαιτητικοί χρήστες να μπορούν εύκολα να μεταβαίνουν από τον έναν υπολογιστή στον άλλο.

ThinkVision αρθρωτή βάση VOIP

Και οι δύο οθόνες της σειράς P-30 παρέχουν επιλογή απομακρυσμένης συνεργασίας. Η αρθρωτή βάση ThinkVision VoIP Modular Stack παρέχει μια μοναδική, ασύρματη λύση τηλεδιάσκεψης, ενσωματώνοντας τη νέα MC60 Monitor Webcam, το MS30 Monitor Soundbar, καθώς και μια έξυπνη βάση USB η οποία συνδέεται απευθείας σε μία USB θύρα στην επάνω πλευρά των οθονών αυτής της σειράς. Έτσι, ένα stack εξυπηρετεί τρία σενάρια, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη:

 • Η Modular Soundbar (MS30) με τη βάση USB για ηχητική διάσκεψη, προσφέρει καθαρό ήχο με διπλά ηχεία των 2 watt και κλειδαριά ασφαλείας για απτή προστασία
 • Η Modular Webcam (MC60) με τη βάση USB προσφέρει καθαρή εικόνα FHD, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας αυτόματης εστίασης καθώς και διπλή συστοιχία μικροφώνων με προηγμένη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Η MC60 μπορεί να επιλέξει διαφορετικό πεδίο θέασης με 65-, 78- ή 90-μοιρών, ενώ διαθέτη και κλείστρο ιδιωτικότητας.
 • Από κοινού η MC60 Webcam και η MS30 Soundbar σε συνδυασμό με τη βάση USB παρέχουν ασύρματη λύση ηχητικής και οπτικής τηλεδιάσκεψης, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

 

  X1 Carbon 10th Gen X1 Yoga 7th Gen X1 Nano 2nd Gen
Performance Processors Latest Intel 12th Gen Core with Intel vPro options including U15 and P28 processors Latest Intel 12th Gen Core with Intel vPro options including P28 processors
OS Up to Windows 11 Pro
Memory Up to 32GB LPDDR5
Storage Up to 2TB Gen 4 Performance PCIe NVMe SSD Up to 1TB Gen 4 PCIe NVMe SSD
Graphics Options Intel® Iris® Xe Graphics
Display 14-inch Narrow Bezel, up to WQUXGA, 500nit, Touch AOFT option, and 2.8K OLED option 14-inch Narrow Bezel, up to WQUXGA 4K OLED, 500nit, AOFT Touch option 13-inch Narrow Bezel, up to 2K, 450nit, AOFT Touch option
Audio Dolby Atmos Speaker System with Dolby Voice and quad-array 360-degree Microphones
Camera Up to FHD+IR MIPI Computer Vision camera with shutter
Battery 57 Whr 49.6 Whr
Security Chip dTPM 2.0
Physical Match-on-Chip Power-on Fingerprint Reader (X1 Carbon & X1 Yoga)

Fingerprint Reader (X1 Nano)

Camera Shutter

Kensington™ lock slot (X1 Carbon & X1 Yoga)

Tile App Ready

MIL-STD 810H

Connectivity Ports 2 x Thunderbolt 4
2 x USB-A 3.2
1 x HDMI 2.0b
1 x 3.5mm audio jack
Wireless WLAN Wi-Fi 6E 802.11 AX (2x2)
Bluetooth® 5.2
5G sub-6 (CAT20), 4G LTE (CAT16), 4G LTE (CAT4) for PRC (X1 Carbon & X1 Nano)

eSIM and Nano SIM

Design Dimensions

(W x D x H)

315.6 x 222.5 x 14.95mm

12.42 x 8.76 x 0.59in

314.4 x 222.3 x 15.53mm

12.38 x 8.75 x 0.61in

From 293.2 x 208 x 14.47mm
11.5 x 8.19 x 0.58in
Weight 1.12kg

2.48lbs

1.38kg

3.00lbs

970g
2.13lbs

********

1. Η Lenovo ανακοίνωσε την πρώτη αρθρωτή επιφάνεια εργασίας Tiny-in-One form factor στις 4 Σεπτεμβρίου 2014

2. Η πρώτη συσκευή της επωνυμίας ThinkPad ήταν το ThinkPad 700, ένα tablet PC που παρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 1992. Ο πρώτος φορητός υπολογιστής ThinkPad, ο 700C παρουσιάστηκε στις 5 Οκτωβρίου 1992

3. Η NPU δεν αποθηκεύει εικόνες

4. Το σύστημα θα αναγνωρίσει έναν χρήστη που φοράει μάσκα προσώπου, αλλά η μάσκα θα πρέπει να αφαιρεθεί για εύκολη αναγνώριση.

5. Το πληκτρολόγιο εισαγωγής αέρα δεν καταργεί τo spill resistance.

6. Απαιτεί Wi-Fi router και αγορασμένα data που μπορεί να διαφέρoυν σε κόστος ανάλογα με την τοποθεσία. Ισχύουν πρόσθετοι όροι, προϋποθέσεις ή/και χρεώσεις. Οι ταχύτητες σύνδεσης θα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, το περιβάλλον, τις συνθήκες δικτύου και άλλους παράγοντες

7.Απαιτεί υπηρεσία δικτύου 4G ή 5G και πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας που αγοράζονται χωριστά, το οποίο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία. Ισχύουν πρόσθετοι όροι, προϋποθέσεις ή/και χρεώσεις. Οι ταχύτητες σύνδεσης θα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, το περιβάλλον, τις συνθήκες δικτύου και άλλους παράγοντες

8. Για να κάνετε το Lenovo ThinkPad X1 άνετο στην εύρεση, απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Tile Windows στον υπολογιστή σας, ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας ως Tile και κατεβάστε την εφαρμογή Tile στο τηλέφωνό σας Android™ ή iOS® για να βρείτε τον φορητό υπολογιστή σας

9. Σύντομα θα ανακοινωθούν συμβατές οθόνες της σειράς ThinkVision T

10. Πληκτρολόγιο, βίντεο, ποντίκι

11. Οι ημερομηνίες στο ράφι ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη γεωγραφία και τα προϊόντα ενδέχεται να είναι διαθέσιμα μόνο σε επιλεγμένες αγορές. Όλες οι προσφορές υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις προσφορές προϊόντων, τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση

0 Comment