14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα νέα Windows Phone 8 μοντέλα μπορεί να είναι τετραπύρηνα και με οθόνες 5 ή και 6 ιντσών

    Γνωρίζουμε ήδη ότι η Microsoft ετοιμάζει ένα σημαντικό update για τα Windows Phone. Το “Blue” -ή αλλιώς GDR3 (General Distribution Release 3) update- αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2014, διαθέτοντας notification center, βελτιωμένο multitasking και ενημερωμένες εκδόσεις για τις βασικές εφαρμογές του λειτουργικού.

    Windows-Phone-8

    Κάποιοι, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι κάποιες από τις βελτιώσεις που προορίζονταν για το “Blue” update θα κάνουν την εμφάνισή τους και μέσα στη χρονιά. Μία από αυτές είναι και η υποστήριξη για μεγαλύτερες οθόνες (5 ή και… 6 ιντσών) με ανάλυση 1080p, αλλά και τετραπύρηνους επεξεργαστές (όπως οι Snapdragon 600 και 800).

    Έτσι, είναι πολύ πιθανό να δούμε Windows Phone 8 smartphones με πραγματικά μεγάλες οθόνες αλλά και βελτιωμένο hardware, τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και μέσα στο 2013.

    Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα το changelog για το επερχόμενο GDR2 update των WP8, το οποίο περιλαμβάνει βελτιώσεις στο Xbox Music (για ευκολότερο κατέβασμα μουσικής), ενσωματωμένο FM Radio στο Music+Video App (σε επιλεγμένα τηλέφωνα) και ένα νέο Data sense app που σας επιτρέπει να ελέγχετε τη χρήση δεδομένων στο τηλέφωνό σας. Υπάρχουν όπως και περαιτέρω αλλαγές όπως η βελτιωμένη υποστήριξη HTML5 για τον Internet Explorer και η δυνατότητα να ρυθμίζετε τη “Lens app” της επιλογής σας, ώστε να ανοίγει αυτόματα όταν πιέζετε το πλήκτρο κάμερας της συσκευής.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι το GDR2 update θα έρθει στη σειρά Lumia της Nokia σε συνδυασμό με την περίφημη “Lumia Amber” ενημέρωση, που περιλαμβάνει μία σειρά ακόμη από “καλούδια” για τους κατόχους των WP8 smartphones της φινλανδικής εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles