13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα νέα XPS Desktop 8960, XPS 15 και XPS 17 laptops από την Dell φέρνουν την επανάσταση στις δημιουργικές εφαρμογές

    Η Dell ανακοινώνει την κυκλοφορία των πιο πρόσφατων και ισχυρότερων υπολογιστών της σειράς XPS, το XPS Desktop και τα XPS 15 και XPS 17 laptops, αντίστοιχα. Εξοπλισμένα με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Core™ 13ης γενιάς και γραφικά NVIDIA® GeForce RTX 40 Series, αυτά τα μηχανήματα υψηλής απόδοσης είναι κατασκευασμένα για να τροφοδοτούν δημιουργικά έργα υψηλής πολυπλοκότητας, αλλά και να υποστηρίζουν εφαρμογές ψυχαγωγίας και παιχνιδιών.

    XPS Desktop: Επεκτείνετε τις δυνατότητές σας

    Ο επιτραπέζιος υπολογιστής XPS (XPS Desktop 8960) είναι η ναυαρχίδα της σειράς XPS, με επεξεργαστές Intel® Core™ i9k έως 13ης γενιάς, έως NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 ή AMD® Radeon™ RX 6900 XT και μνήμη DDR5, με έως και 60% ταχύτερο χρονισμό μνήμης από την DDR4.

    XPS Desktop (8960)

    Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει την απόδοση, τη ροή του αέρα και την ακουστική με ανοιχτή αρχιτεκτονική, τοποθέτηση εξαερισμού, μεγάλους ανεμιστήρες υψηλών στροφών και επιλογή υδρόψυξης. Διαθέτει πολλές δυνατότητες επεκτασιμότητας για να συνεχίσει να βελτιώνει την επιφάνεια εργασίας με την πάροδο του χρόνου. Εξοπλισμένο με τροφοδοτικό έως 1000 W, μπορεί να υποστηρίξει γραφικά έως 450 W, καθώς και υποστήριξη για γραφικά PCIe5, τέσσερις υποδοχές αποθήκευσης, δύο υποδοχές DIMM και τρεις υποδοχές επέκτασης PCIe.

    Ο κομψός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός του συνοδεύεται από μια επιλογή ανοικτής ή σκούρας απόχρωσης για να συνδυάζεται άψογα με οποιοδήποτε περιβάλλον. Διατίθεται σε σχεδίαση Γραφίτη ή Πλατίνας και διακρίνεται για την υψηλή του αισθητική με μπροστινό πλαίσιο φωτιστιμού με χαλύβδινες πλευρές, και χρώματα που ταιριάζουν με τον βασικό τόνο.

    Σχεδιασμένος για δημιουργία με ισχυρά χαρακτηριστικά, ο υπολογιστής έρχεται προσεκτικά διαμορφωμένος για όσους φιλοδοξούν να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους στη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου, είτε πρόκειται για φωτογραφία, γραφιστική, μουσική παραγωγή και όχι μόνο. Επιπλέον, προσφέρει προαιρετικά προγράμματα οδήγησης NVIDIA Studio, ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών πολυμέσων και προτάσεις Creator Edition για την υποστήριξη απαιτητικών δημιουργικών έργων.

    Φορητοί υπολογιστές XPS 15 και XPS 17: ατελείωτη ισχύς και έμπνευση

    Παράλληλα, οι εμβληματικοί φορητοί υπολογιστές XPS 15 (9530) και XPS 17 (9730) είναι όμορφα σχεδιασμένα φορητά μηχανήματα υψηλής απόδοσης που έχουν κατασκευαστεί για να τροφοδοτούν πολύπλοκα δημιουργικά έργα. Εξοπλισμένοι με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Core™ 13ης γενιάς και GPU NVIDIA® σειράς 40, αυτοί οι πανίσχυροι φορητοί υπολογιστές συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής, περίτεχνη δεξιοτεχνία και εκπληκτικές οθόνες για να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία για τους δημιουργούς περιεχομένου εν κινήσει.

    Και οι δύο φορητοί υπολογιστές είναι κατασκευασμένοι με ακρίβεια από αλουμίνιο επεξεργασμένο με CNC, ανθρακονήματα εμπνευσμένα από την αεροδιαστημική και επένδυση οθόνης Corning® Gorilla® Glass 6 για ανθεκτικό, ελαφρύ σχεδιασμό. Έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετική προσήλωση στις λεπτομέρειες και ο βασικός εξοπλισμός εμπλουτίζεται με μια μεγάλη οθόνη, πληκτρολόγιο και touchpad.

    Οι υπολογιστές παρέχουν εξαιρετική απόδοση για να τροφοδοτήσουν τα πιο απαιτητικά δημιουργικά έργα με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Core™ 45W 13ης γενιάς έως i9K και τα πιο πρόσφατα γραφικά έως GPU NVIDIA® GeForce RTX™ 4080 Laptop. Απολαύστε γραφικά με ισχύ έως 90W σε μια απίστευτα λεπτή σχεδίαση 19,5 mm στον XPS 17 (έως 55W ισχύος για τον XPS 15 με πάχος 18 mm).

    Οι εντυπωσιακές οθόνες είναι σχεδιασμένες με την καλύτερη τεχνολογία στην κατηγορία τους με βελτιωμένες αναλογίες αντίθεσης, διευρυμένο χρωματικό φάσμα και υψηλή ανάλυση. Η τεχνολογία οθόνης Eyesafe® μειώνει το επιβλαβές μπλε φως και διατηρεί ζωντανά τα χρώματα. Η επιλογή οθόνης OLED 3,5K για το μοντέλο XPS 15 παρέχει ακόμα πιο ζωντανά χρώματα με τέλειο μαύρο για σημαντικά υψηλότερη αντίθεση. Χάρη στην εκπληκτική οθόνη InfinityEdge 16:10 4 πλευρών, ο XPS 17 διαθέτει απίστευτη αναλογία οθόνης προς σώμα 93,7% (92,9% στον XPS 15).

    Για την ηχητική σας απόλαυση, τα τετραπλά ηχεία και ο ήχος Waves Nx® 3D για ηχεία συντονισμένα από τον βραβευμένο με πολλά Grammy® παραγωγό, Jack Joseph Puig, προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία τρισδιάστατου ήχου.

    Όλα τα νέα συστήματα της Dell διατίθενται στην ελληνική αγορά με 2ετή εγγύηση Dell Premium Support.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles