21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τα όνειρα ζωντανεύουν στο νέο trailer του “The Sandman”

    Ένα νέο trailer παρουσίασε το Netflix για την επερχόμενη σειρά “The Sandman”, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι, συγκεκριμένα στις 15 Αυγούστου.

    Η σειρά βασίζεται στα δημοφιλή graphic novels του Neil Gaiman από τη δεκαετία του ’90 και σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Tom Sturridge, Gwendolyn Christie, Stephen Fry και Patton Oswalt.
    Το νέο trailer έχει διάρκεια μικρότερη των 2 λεπτών, όμως μας δίνει μια πρώτη γεύση για το μυστηριακό σκηνικό που επικρατεί.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

     

    Στο The Sandman θα παρακολουθήσουμε το Βασιλιά των Ονείρων, γνωστό και ως Μορφέα, μετά την απόδρασή του από την αιχμαλωσία και την επιστροφή στο βασίλειό του που υποφέρει. Μια ομάδα ανθρώπων δεν είναι όμως ευχαριστημένη με το γεγονός.
    Η μεταφορά των graphic novels στη μικρή οθόνη συνήθως δεν είναι εύκολη υπόθεση και στη συγκεκριμένη περίπτωση απαιτήθηκε αρκετή προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά αποτελεί “ένα πλούσιο, βασισμένο σε χαρακτήρες, αμάλγαμα μύθου και σκοτεινής φαντασίας που παντρεύονται στα δέκα επικά κεφάλαια που αφηγούνται τις πολλές περιπέτειες του Ονείρου”.

    Διαβάστε επίσης:

    «I Am Groot»: Έρχεται στις 10 Αυγούστου στο Disney Plus

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles