21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τα OnePlus 9 και 9 Pro θα έχουν… φορτιστή στο κουτί τους

    Μετά την φήμη για μπαταρία 4.500mAh στα επερχόμενα OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro (που μάλλον επιβεβαιώνεται), έρχεται ακόμη μια που αφορά το φορτιστή τους. Ο οποίος θα… περιλαμβάνεται στη συσκευασία!

    Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο που κάτι τέτοιο θεωρείται είδηση, αφού πολλοί, μεγάλοι κατασκευαστές έχουν σταματήσει να συμπεριλαμβάνουν φορτιστή στα κουτιά ακόμα και πανάκριβων ναυαρχίδων. Η OnePlus φαίνεται πως θα αντισταθεί στην τάση αυτή, προς το παρόν. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε την ισχύ του φορτιστή που θα έρχεται μαζί με τα OP9 και OP9 Pro, τα οποία φημολογείται πως θα υποστηρίζουν έως 65W φόρτιση.

    Κατά τα άλλα, οι συσκευές θα έχουν το Snapdragon 888 στο εσωτερικό τους, 120Hz οθόνη (6,55″ FullHD+ για το απλό και 6,78″ QHD+ για το Pro), θα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση έως 45W (Pro) και θα έχουν quad κάμερα στο πίσω μέρος, σε συνεργασία με τη Hasselblad. Αναμένονται σε περίπου 1 μήνα, ίσως και λιγότερο…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles