18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα ‘Παράσιτα’ αποκτούν τα δικά τους sequel, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Bong Joon-Ho!

    Πρόκειται αναμφισβήτητα για την πιο συζητημένη ταινία του 2020. Κέρδισε – πρώτη φορά για μία ξενόγλωσση ταινία – το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας της Χρονιάς, μεταξύ των άλλων βραβείων που ‘πήρε σπίτι’. Τώρα, η ανατρεπτική ταινία του Bong Joon-Ho, τα ‘Παράσιτα’, αποκτούν τα δικά τους sequel, σύμφωνα με τον ίδιο. Ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι έρχονται μάλιστα όχι μία, μα 2 ταινίες που διηγούνται την συνέχεια της ιστορίας! Μάλιστα, έχει ήδη γράψει τα σενάρια τους!

    Σε συνέντευξή του στο podcast «The Director’s Cut» δήλωσε: «Νιώθω ότι χωρίζω τον εγκέφαλό μου σε δύο ημισφαίρια, αριστερό και δεξί γράφοντας αυτά τα δύο σενάρια. Αλλά τελείωσα την περασμένη εβδομάδα».

    Δεν αποκάλυψε πολλά για την πλοκή των ταινιών, μα επιβεβαίωσε ότι το ένα σενάριο είναι γραμμένο στα κορεατικά, ενώ το άλλο στα αγγλικά. Αναμένουμε να μάθουμε εάν και κατά πόσο σχετίζονται με την ταινία του 2019.

    Παράσιτα sequel

    Το κορεατικό φιλμ είναι τοποθετημένο στη Σεούλ και έχει μοναδικά στοιχεία τρόμου και δράσης, είπε ο Μπονγκ Τζουν-Χο.

    Όπως ανέφερε, το αγγλικό πρότζεκτ είναι δράμα βασισμένο σε ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη το 2016. «Δεν γνωρίζω ακόμη, αλλά πρέπει να γυριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ», σημείωσε.

    Αν δύο ταινίες δεν είναι αρκετές, ο Μπονγκ Τζουν – Χο ετοιμάζει και μία σειρά «Parasite» για το HBO σε συνεργασία με τον Άνταμ ΜακΚέι.

    Δείτε ακόμη: And the Oscar goes to… Γιατί τα «Παράσιτα» ήταν ο δικαιωματικός νικητής των Όσκαρ 2020

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles