19.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τα πιο cool και πρακτικά XMAS δώρα φέτος τα βρήκαμε στο cell-phones.gr!

    Βρισκόμαστε μια ανάσα από τα φετινά Χριστούγεννα και στο μυαλό μας στριφογυρίζει μία και μόνο σκέψη… “τι δώρα να κάνουμε στους αγαπημένους μας”! Ως γνωστόν, ένα δώρο (πολύ περισσότερο τη περίοδο των Χριστουγέννων), εκτός από το να προσφέρει χαρά και ευχάριστες αναμνήσεις, θα πρέπει συγχρόνως να είναι πρακτικό και χρήσιμο. Με αυτόν τον τρόπο άλλωστε αποκτάει διπλή αξία! Εάν ανήκετε λοιπόν στους αναποφάσιστους και δεν μπορείτε με τίποτα να καταλήξετε στο δώρο που θα χαρίσετε στους αγαπημένους σας ή εάν το φετινό σας δώρο θέλετε απλώς να ξεχωρίζει από το μέσο όρο (και από βαρετές προτάσεις), το cell-phones.gr, ο κορυφαίος προορισμός για τα πιο hot και πρωτότυπα τεχνολογικά gadgets και αξεσουάρ είναι εδώ για να σας διευκολύνει!

    Κάνοντας την χριστουγεννιάτικη online βόλτα μας στο website του cell-phones.gr βρήκαμε τρεις μοναδικές προτάσεις δώρων, οι οποίες το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουν την tech καθημερινότητα των ανθρώπων που θα τα λάβουν ακόμη πιο εύκολη και απλή, πηγαίνοντας την πρακτικότητα σε άλλο… level. Μπορείτε για παράδειγμα να δωρίσετε έναν χρήσιμο ασύρματο φορτιστή στα 15W της 4smarts, ο οποίος λειτουργεί και ως ένα αξεσουάρ για την καλύτερη οργάνωση του χώρου σας. Εξαιρετικά βολικός, σας δίνει τη δυνατότητα εκτός του να φορτίζετε τις mobile συσκευές σας, να αποθηκεύετε μια σειρά από αντικείμενα (όπως είναι για παράδειγμα το τηλεκοντρόλ ή το χειριστήριο της κονσόλας σας), ενώ ένα από τα ατού του είναι ότι ταιριάζει σε κάθε γωνιά του σπιτιού. H φόρτιση του smartphone, tablet ή των TWS ακουστικών σας μπορεί να γίνει σε χρόνο… dt, ενώ μπορεί να διπλωθεί στο πλάι με κουμπιά και έτσι να προσφέρει άφθονη εξοικονόμηση χώρου.

    Η παραπάνω πρόταση σίγουρα θα αρέσει στους λάτρεις της οργάνωσης, όμως ειδικά για τους οργανωτικούς users που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στις elegant συσκευές της Apple, μια εξαιρετική δωρο-πρόταση, δεν θα μπορούσε παρά να είναι άλλη από μια βάση φόρτισης Bamboo,  στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν και να φορτίσουν ένα iPad, δύο iPhone, τα ear pods και το Apple Watch σας. Κατασκευασμένη από άκρως ποιοτικά υλικά (αποτελείται από καθαρό φυσικό ξύλο), σούπερ ανθεκτική με αφαιρούμενες  υποδοχές διαχωριστικού και με τη δυνατότητα τοποθέτησης του ρολογιού σας, σε γωνία 45 μοιρών για να διαβάζετε εύκολα την ώρα.

    Τέλος, μια εξαιρετική επιλογή που βρήκαμε στην εξαιρετικά πλούσια γκάμα προϊόντων του cell-phones.gr είναι το Charging Stand Qi Mi Wireless της Xiaomi (με ισχύ στα 50W). Ενσωματώνοντας χρόνια τεχνολογικής εξέλιξης και φυσικά την ποιότητα και το κύρος που χαρίζει το brand της Xiaomi, το εν λόγω charging dock δίνει μια άλλη διάσταση στη διαδικασία της φόρτισης των mobile συσκευών σας. Με εργονομικό design, ενσωματωμένο αθόρυβο ανεμιστήρα ψύξης (που βοηθάει έτσι ώστε η συσκευή σας να παραμένει δροσερή καθ’ όλη τη διάρκεια της φόρτισης), αλλά και 12 διαφορετικά επίπεδα προστασίας, έτσι ώστε να έχετε πάντοτε το κεφάλι σας ήσυχο, η πρόταση της Xiaomi καθιστά τη διαδικασία της ασύρματης φόρτισης εύκολη και το κυριότερο… ασφαλή!

    Εξυπακούεται ότι στο cell-phones.gr, θα ανακαλύψετε δεκάδες ακόμη διαφορετικά προϊόντα που θα προσφέρουν χαρά και μοναδικές συγκινήσεις τα φετινά Χριστούγεννα σε όλους εκείνους που αγαπάτε! Φέτ0ς τα Χριστούγεννα, τα πιο cool και πρακτικά αξεσουάρ τεχνολογίας έχουν… όνομα και αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από το cell-phones.gr!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles