23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα πιο πρωτότυπα gadgets των εορτών αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ

    Με νέα, εντυπωσιακά top gadgets εμπλουτίζονται τα ανανεωμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Προϊόντα high tech με μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλές επιδόσεις και ποιότητα.

    Αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ:

    deeper-fish-smart-sonar-pro

    • Οι λάτρεις της θάλασσας και του ψαρέματος μπορούν να αποκτήσουν το Deeper Fish Smart Sonar Pro+, το πρώτο έξυπνο βυθόμετρο, στον τομέα φορητού-ασύρματου ανιχνευτή ψαριών, που μπορεί να μεταφέρει τα δεδομένα στο Smartphone ή στο Tablet, εύκολα και γρήγορα. (τιμή: 269€[1])

    smart-rope-digital-jump

    • Το ψηφιακό σχοινάκι Smart Rope Digital Jump είναι ιδανικό για αθλητές, μπορεί να συνδεθεί με το Smartphone και να αποθηκεύσει online τα δεδομένα της προπόνησης. Διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκεια, έχει Led ενδείξεις και προσδιορίζει με ακρίβεια κάθε άλμα, αναλύοντας τα αποτελέσματα. (τιμή: 99,90€)

    qlipp-tennis-sensor-32

    • Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η ρακέτα QLIPP TENNIS SENSOR, με αισθητήρα που προσαρμόζεται εύκολα για να μπορεί κανείς, μέσω Bluetooth που συνδέεται με το Smartphone του, να παρακολουθεί με ακρίβεια την ταχύτητα και το spin των χτυπημάτων της μπάλας. (τιμή: 129€)

    nomad-7-v2-solar-panel

    • Ελαφρύ και ανθεκτικό ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες το ηλιακό πάνελ Nomad 7 V2 Solar Panel φορτίζει γρήγορα όλες τις συσκευές, αξιοποιώντας τη δύναμη του ήλιου. Πρακτικό και αξιόπιστο, με αναδιπλούμενο σχεδιασμό, μπορεί κανείς να το έχει πάντα μαζί του. (τιμή: 79,90€)

    fashion-headset-one

    • Με κομψό design, μοναδικό στυλ και άριστη ποιότητα ήχου τα ακουστικά Fashion Headset One, εντυπωσιάζουν. Το καλώδιο τους είναι μια αλυσίδα από μικρές και ελαφριές χάντρες σε ροζ-χρυσό, μαύρο και λευκό και μπορούν να φορεθούν με οποιοδήποτε ρούχο. (τιμή: από 44,90€)

    Επίσης, στον ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί κανείς να βρει:

    nilox-doc-2-hoverboard

    • Το ηλεκτρικό πατίνι ισορροπίας Nilox DOC 2 Hoverboard 6.5, με καινοτόμο σχεδιασμό και μέγιστη ταχύτητα 10 χλμ/ώρα, θα φέρει την επανάσταση στις μετακινήσεις. Χάρη στις μικρές του διαστάσεις μπορεί κανείς να το πάρει μαζί του παντού, και να μεταφερθεί οικολογικά και οικονομικά όπου επιθυμεί. (τιμή: 399€)

    Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ «ακούν» τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών και προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένες συσκευές και smart gadgets, όπως wearables, drones, VR glasses, action cameras, Smart Home, Top Gadgets για σπορ και χόμπι, αλλά και αγαπημένα Smartphones, Tablets, laptops και αξεσουάρ. Την μεγάλη ποικιλία στα smart gadgets επικοινωνεί με τη νέα καμπάνια του ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που βρίσκεται ήδη στον «αέρα».

    [1] Όλες οι  τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles