19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα Pixel και Pixel XL δεν είναι αδιάβροχα γιατί η Google… ξέμεινε από χρόνο

    Σε ένα πρόσφατο podcast, ο Kelsey McClellan του Wired αποκάλυψε ένα ενδιαφέρον παραλειπόμενο που αφορά τα νέα Pixel και Pixel XL phones και έμαθε συζητώντας με εκπροσώπους της Google πριν την επίσημη ανακοίνωση. Φαίνεται λοιπόν ότι τα “Phones by Google” smartphones δεν είναι αδιάβροχα, πολύ απλά επειδή η εταιρεία ξέμεινε από χρόνο κατά την κατασκευή τους.

    pixel

    Σύμφωνα με τον McClellan, η Google είχε εργαστεί πάνω στα τηλέφωνα αυτά για λίγο, πριν αποφασίσει να τα ξεκινήσει όλα από το μηδέν στα τέλη του 2015 και να δημιουργήσει νέες συσκευές. Είχε μόλις 9 μήνες για να ετοιμάσει αυτά που σήμερα βλέπουμε ως Pixel και Pixel XL, έτσι αναγκάστηκε να κάνει κάποιους συμβιβασμούς, ένας από τους οποίους είχε σχέση με την αντοχή των συσκευών.

    Τα Google Pixel και Pixel XL διαθέτουν πιστοποίηση IP53, κάτι που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικά σε σταγόνες νερού και σκόνη και όχι σε παραμονή στο νερό όπως άλλες ναυαρχίδες της αγοράς που έχουν IP67 ή IP68 πιστοποίηση. Μάλλον στη βιασύνη της Google οφείλεται αυτό και τα συμπεράσματα για όλη αυτή την ιστορία είναι δικά σας…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles