20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τα Pixel smartphones θα λαμβάνουν αναβαθμίσεις του Android για τουλάχιστον δυο χρόνια

    Η διάθεση γρήγορων ενημερώσεων για το Android ήταν ένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά που άξιζε κάποιος να αγοράσει μια Nexus συσκευή, με τη Google να φαίνεται διατεθειμένη να συνεχίσει την ίδια πρακτική και με τα νέα Pixel smartphones. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα υποστήριξης του Android, τα νέα Pixel και Pixel XL smartphones θα αναβαθμίζονται στην τελευταία έκδοση του Android, τουλάχιστον για τα επόμενα δυο χρόνια.

    pixel

    Κάτι τέτοιο αυτομάτως σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι, μετά τον Οκτώβριο του 2018, τα Pixel smartphones θα λάβουν νέες ενημερώσεις, αν και υπάρχει μια πιθανότητα κάτι τέτοιο να γίνει αν κριθεί απαραίτητο από την Google. Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για παρόμοια τακτική που ακολουθούν και οι άλλοι OEMs για τα flagships smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά. Το αναμενόμενο αυτό χρονικό διάστημα της υποστήριξης ταιριάζει με αυτό που έχουμε δει στο παρελθόν από άλλες Nexus συσκευές.

    Οι ενημερώσεις της Google θα είναι και πιο γρήγορες σε σχέση με άλλους κατασκευαστές, με αυτές να καταφθάνουν στις συσκευές μέσα σε δυο εβδομάδες. Η Google, εκτός από την παροχή των τελευταίων εκδόσεων του Android για τουλάχιστον δυο χρόνια, υπόσχεται συνεχείς ενημερώσεις ασφαλείας για τρία έτη, μέχρι τον Οκτώβριο του 2019. Με την τιμή των συσκευών να ξεκινά από τα 649 δολάρια και έχοντας ως στόχο να ανταγωνιστούν τις προτάσεις της Apple, σίγουρα η Google θα υποστηρίξει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα τις συσκευές αυτές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles