20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα προϊόντα της Braun που ενέπνευσαν το design των εμβληματικών Apple products που αγάπησες

    Ένα από τα πράγματα που έκαναν την Apple να ξεχωρίσει από την πληθώρα των προϊόντων της αγοράς και να καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ήταν η προσοχή της αμερικανικής εταιρείας στο σχεδιασμό των προϊόντων της.

    Η εταιρεία του Cupertino, από την εποχή των πρώτων υπολογιστών έως το πρώτο iPod αλλά και τη σημερινή εποχή όπου “πρωταγωνιστεί” στο χώρο της “φορητής” μας τεχνολογικής ζωής, διακρίνεται για την ιδιαίτερη σχεδίαση των προϊόντων της, η οποία αποτελεί και λόγο για να τα αποκτήσει κανείς. Φαίνεται, όμως, ότι ακόμη και η Apple, είχε κάποιες πηγές για τις εμπνεύσεις της. Και μία από αυτές φαίνεται ότι είναι η… Braun.

    Braun T3 pocket radio vs iPod

    Ο Steve Jobs, αλλά και ο Jonathan Ive, ο εμβληματικός σχεδιαστής των προϊόντων της αμερικανικής εταιρείας και Senior Vice President σήμερα στο κομμάτι του Βιομηχανικού Σχεδιασμού, θαύμαζαν τη δουλειά του σχεδιαστή της Braun, Dieter Rams. Ο ίδιος ο Ive, μάλιστα, δεν έχει διστάσει να το παραδεχθεί, αναγνωρίζοντας την επιρροή του στο έργο του, ενώ πέρυσι προλόγησε το βιβλίο “Dieter Rams: As Little Design as Possible”. Και απ’ ό,τι φαίνεται ο θαυμασμός του designer της Apple αντικατοπτρίζεται στα προϊόντα της αμερικανικής εταιρείας.

    Δείτε κάποιες από τις προτάσεις της Braun, δίπλα σε κάποια από τα πλέον δημοφιλή προϊόντα της Apple

    Braun T1000 radio vs Mac Pro
    Braun LE1 speaker vs iMac
    Braun ET44 calculator vs iPhone’s calculator app
    Braun infrared emitter vs iSight camera

    Πηγή: CultofMac

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles