14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα πρώτα λεωφορεία με WiFi και USB θύρες θα κυκλοφορήσουν στη Ν. Υόρκη φέτος

    ΟΚ ίσως περιμέναμε περισσότερα από την πόλη της… τεχνολογίας και του οικονομικού «οργασμού» στις ΗΠΑ, όπως και να’χει όμως… τα κατάφεραν. Έτσι φαίνεται πως οι εξαγγελίες του Κυβερνήτη Andrew Cuomo πριν ένα μήνα θα γίνουν πραγματικότητα και τα πρώτα high-tech 70 αστικά λεωφορεία της Ν. Υόρκης θα ξεκινήσουν τα δρομολόγιά τους στην περιοχή του Queens μέχρι το καλοκαίρι.

    mta-high-tech-bus01

    Κάθε ένα από αυτά θα είναι εφοδιασμένο με δωρεάν WiFi πρόσβαση στο Internet, 55 USB θύρες φόρτισης για τους επιβάτες καθώς και 3 LCD οθόνες για την αναπαραγωγή ανακοινώσεων, πληροφοριών για την κυκλοφορία κ.α. Μετά την δοκιμαστική κυκλοφορία τους στην περιοχή του Queens, ο Μητροπολιτικός Οργανισμός Συγκοινωνιών (MTA) της Ν. Υόρκης αναμένεται να θέσει σε κυκλοφορία 70 επιπλέον αστικά λεωφορεία στην περιοχή του Brooklyn, 209 οχήματα στο Bronx και 18 στην περιοχή του Manhattan μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, με σκοπό το 40% του στόλου του (περίπου 2.042 οχήματα) να προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες.mta-high-tech-bus02

     

    Μέχρι τότε βέβαια δεν πάει να πει οτι οι Νεουορκέζοι θα μείνουν χωρίς WiFi στα λεωφορεία, αφού ήδη η υπηρεσία προσθέτει τις ίδιες παροχές (WiFi+USB θύρες) και στα ήδη υπάρχοντα οχήματα της πόλης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles