17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τα πρώτα “Play Anywhere” παιχνίδια του Xbox είναι έτοιμα για προ-παραγγελία

    Όλο το 2016, η Microsoft εργάζεται πάνω σε ένα σχέδιο να μετατρέψει την “game library” προσβάσιμη σε πολλαπλές συσκευές, δηλαδή στο Xbox One, στις μελλοντικές συσκευές και στα Windows 10 PC. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα με το όνομα “Xbox Play Anywhere”, το οποίο επιτρέπει την αγορά την αγορά ενός ψηφιακού παιχνιδιού από συγκεκριμένη λίστα, τα οποία θα παίζονται παράλληλα σε Xbox One και PC. Πριν από λίγες μέρες, εμφανίστηκε αυτή η λίστα της Microsoft με φθινοπωρινά παιχνίδια που είναι διαθέσιμα προς προ-παραγγελία, και πλέον μέρος του προγράμματος “Play Anywhere”.

    sdfsd

    Το Gears of War 4, το Forza Horizon 3 και το ReCore είναι διαθέσιμα προς αγορά στο κατάστημα της Microsoft. Το ReCore διατέθηκε πρώτο, καθώς λανσάρεται στις 13 Σεπτεμβρίου και κοστίζει 39.99 δολάρια. Το Forza Horizon 3 έρχεται αργότερα αυτόν τον μήνα, στις 27 Σεπτεμβρίου με κόστος τα 59.99 δολάρια, και το Gears of War 4 βγαίνει στις 11 Οκτωβρίου στα 59.99 δολάρια.

    Το “Play Anywhere” πηγαίνει ακόμα παραπέρα από την δυνατότητα να παίζεις παιχνίδια στο PC ή το Xbox One. Όλη η πρόοδος των παιχνιδιών μεταφέρεται σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων του αποθηκευμένου υλικού και των κατορθωμάτων. Οπότε, αν παίζεις καθισμένος στον καναπέ και θέλεις να το ξαναπιάσεις αργότερα από τον υπολογιστή σου, πλέον θα μπορείς να συνεχίσεις το παιχνίδι ακριβώς εκεί από όπου το άφησες. Και στα multiplayer παιχνίδια, όπως το Gears of War 4, το multiplayer επεκτείνεται στις πλατφόρμες, οπότε οι παίχτες Xbox One μπορεί να συνδυαστούν με παίχτες σε υπολογιστή, χωρίς κανένα πρόβλημα.

    Αν αυτά τα παιχνίδια δεν είναι της αρεσκείας σου, η ιστοσελίδα της Microsoft έχει μια σελίδα που περιέχει κι άλλα παιχνίδια του προγράμματος “Play Anywhere”, τα οποία πρόκειται να ακολουθήσουν, όπως τα Sea of Thieves, Halo Wars 2 και Scalebound. Όσον αφορά τα μελλοντικά παιχνίδια, η Microsoft δήλωσε ότι όλα τα παιχνίδια των Microsoft Studios θα περιληφθούν στο “Play Anywhere”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles