22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα πρώτα unboxings του PlayStation 5 κυκλοφόρησαν και αποδεικνύουν ότι η κονσόλα είναι… τεράστια!

    Ναι, σχεδόν 20 ημέρες (και κάτι λίγο) έχει απομείνει για να πάρουμε στα χέρια μας το PlayStation 5, καθώς η νέα κονσόλα της Sony θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Νοεμβρίου. Πλησιάζοντας πιο κοντά στην πολυπόθητη PS5-day έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και τα πρώτα unboxing videos, τα οποία μας έρχονται από μεγάλα αμερικάνικα media (η Ευρώπη δυστυχώς θα λάβει τα δικά της test machines μέσα στις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου), μας επιτρέπουν να σχηματίσουμε μια καλή πρώτη εικόνα για τη κονσόλα και  τις δυνατότητες της.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πρώτα unboxing videos έχουμε περισσότερο να κάνουμε με την παρουσίαση του hardware και του σχεδιασμού, τα περιεχόμενα του κουτιού, όπως επίσης και για το DualSense controller και για τις δυνατότητες του. Στα videos που θα παρακολουθήσετε παρακάτω δεν έχουν συμπεριληφθεί αναφορές και κριτικές για το User Interface της κονσόλας, κάτι το οποίο ενδέχεται να γίνει μέσα στις επόμενες ήμερες όταν και θα έχουμε μια ακόμη άρση embargo. Για κάντε λοιπόν, ένα check στα unboxing videos που ακολουθούν…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles