15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα πρώτα Google Glass ήταν κάπως έτσι…

    Αν τα Google Glass σάς φαίνονται λίγο… περίεργα τώρα, δεν έχετε να δείτε αυτή τη φωτογραφία που δείχνει πώς ακριβώς… ξεκίνησαν.

    Google Glass start

    Η κοπέλα που τα επιδεικνύει είναι η Isabelle Olsson και είναι Senior Industrial Designer στην Google. Μίλησε για την… “πρώιμη” μορφή των Google Glass κατά τη διάρκεια του Google I/O την Πέμπτη, δείχνοντας αυτήν την ιδιαίτερη πρώτη σχεδίασή τους και μιλώντας για την ανάπτυξή τους στη συνέχεια.

    “Ακολουθήσαμε μία υπεραπλουστευμένη προσέγγιση. Αφαιρέσαμε όσα δεν ήταν απολύτως απαραίτητα” ανέφερε. “Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στο χαμηλό βάρος της συσκευής, καθώς, διαφορετικά, δύσκολα θα μπορούσε να την φορέσει κάποιος περισσότερα από 10 λεπτά”.

    Η Olson σημείωσε ακόμη πως τα περισσότερα από τα ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής είναι κρυμμένα πίσω από το αυτί, έτσι δεν τραβούν το ενδιαφέρον από το πρόσωπό σας.

    Επιπλέον, όπως ανέφερε, “δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να αφαιρούν το πλαίσιο από την κύρια πλακέτα” ώστε αν θέλει κάποιος να τοποθετήσει ένα διαφορετικό έγχρωμο πλαίσιο σ’ αυτά.

    prescription

    Επιπλέον, φαίνεται πως ανοίγουν μία τεράστια αγορά γεμάτη προοπτικές και νέες δυνατότητες, με πρώτο παράδειγμα τη δυνατότητα χρήσης τους με τη βοήθεια συνταγής και ειδικού αξεσουάρ και από μύωπες.

    Τα Google Glass θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον και αυτό δύσκολα μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς τελικά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles