17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα πρώτα πλάνα από την ταινία jOBS και η αντίδραση του Steve Wozniak

    Από εχθές το απόγευμα, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα σύντομο απόσπασμα από την ταινία jOBS, μία «βιογραφία» των πρώτων χρόνων του Steve Jobs που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Απρίλιο, με πρωταγωνιστή τον Ashton Kutcher. Το απόσπασμα δείχνει τον “Jobs” να προσπαθεί να εξηγήσει στον “Woz” την αξία που θα έχει μία δημοκρατικοποίηση της τεχνολογίας.

    Έτσι λοιπόν, για να ξέρουμε τι μας περιμένει, εφόσον έχουμε δει αρκετές φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν ότι ο Ashton Kutcher «μοιάζει» εμφανισιακά στον Steve Jobs, αλλά θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε αν μπορεί συνολικά να τον ενσαρκώσει. Τα σχόλια για τις υποκριτικές ικανότητες του Kutcher είναι δικά σας. Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι η αντίδραση του Steve Wozniak στη σκηνή που δείχνει το κλιπ.

    Σε σχόλιό του που άφησε κάτω από σχετικό ποστ στο Gizmodo, αναφέρει πως «τα πράγματα μάλλον έγιναν αντίθετα».

    … ποτέ δεν είχαμε τέτοια αλληλεπίδραση και ρόλους μεταξύ μας… Δεν είμαι καν σίγουρος πού το πάει… οι χαρακτήρες είναι εντελώς λάθος, αν και ο δικός μου είναι πιο κοντά σε αυτό που είμαι… ας μην ξεχνάμε πως ο στόχος μου στην εταιρεία αλλά και τη ζωή, είχε ως αφορμή το Homebrew Computer Club και τα ιδανικά που αυτό προήγαγε για την αξία των προσωπικών υπολογιστών και ο Steve J. δεν ήταν εκεί όταν τα συζητούσαμε αυτά, οπότε εκείνος ήταν που μάθαινε από εμένα το κοινωνικό αντίκτυπο που θα είχαν οι προσωπικοί υπολογιστές στο μέλλον.

    Πράγμα που σημαίνει πως, ακόμα κι αν η ταινία αποδειχτεί ευχάριστη για να την δει κανείς (με το δεδομένο ότι θαυμάζει το υποκριτικό ταλέντο του Aston Kutcher και –προσωπικό σχόλιο- του αρέσουν οι μπάμιες), απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι ακριβής. Next movie please!

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles