19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα πρώτα προβλήματα του Microsoft Surface

    Το tablet Surface της Microsoft στην έκδοση RT είναι διαθέσιμο σε κάποιες χώρες εδώ και δύο μόλις εβδομάδες, φαίνεται όμως ότι ήδη άρχισαν να παρατηρούνται τα πρώτα προβλήματα από τους χρήστες.


    Έτσι, πολλές αναφορές σε fora της Microsoft σχετίζονται με προβλήματα στον ήχο της συσκευής και, συγκεκριμένα, με περιπτώσεις που ο ήχος σταματάει ή ακούγεται με διακοπές όταν το Surface είναι σε χρήση ή σε αναμονή.

    Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές αναφορές στο Διαδίκτυο και για προβλήματα με το Touch Cover, το οποίο, σε κάποιες περιπτώσεις, φαίνεται να “ανοίγει” σε κάποια σημεία του, αφήνοντας εκτεθειμένο το καλώδιο που βρίσκεται μέσα.

    Το ζήτημα έχει αντιμετωπίσει, μεταξύ άλλων, ο συντάκτης του “The Verge” Tom Warren και ο Windows developer Matthew Baxter-Reynolds, οι οποίοι έχουν δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις συσκευές τους.

    Το “σχίσιμο” που παρατηρείται φαίνεται ότι οφείλεται σε “καταπόνηση” του καλύμματος, όταν, για παράδειγμα, ο χρήστης το έχει λυγισμένο και κρατάει το Surface στην αγκαλιά του, είναι ξαπλωμένος και διαβάζει κάτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κάποιοι συνιστούν αποσύνδεση του πληκτρολογίου για αποφυγή περαιτέρω “καταπόνησης” της συσκευής.

    Το τελευταίο πρόβλημα φαίνεται ότι έχει υποπέσει, πάντως, στην αντίληψη της Microsoft, η οποία έχει προχωρήσει, σε κάποιες περιπτώσεις, σε αντικατάσταση των covers που αντιμετωπίζουν το ζήτημα, χωρίς επιπλέον κόστος…

    Πηγές: The VergeThe Guardian

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles