13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα πρώτα τηλεοπτικά spots του Samsung Galaxy S4 (συν ένα infographic)

    Καθώς η ημερομηνία κυκλοφορίας του Samsung Galaxy S4 στις περισσότερες αγορές (και στην ελληνική) πλησιάζει, η κορεατική εταιρεία έχει ετοιμάσει τα πρώτα διαφημιστικά spots για τη συσκευή, τόσο για προβολή στην τηλεόραση όσο και online.

    Samsung-Galaxy-S4-teaser

    Έτσι, στο κανάλι της Samsung Ολλανδίας έχουν ανέβει τρία νέα σύντομα σποτάκια, τα οποία επικεντρώνονται όχι στο σύνολο των χαρακτηριστικών της συσκευής, αλλά σε τρεις νέες λειτουργίες της και, συγκεκριμένα, το Sound & Shot, το Group Play και το S Translator.

    Μία τέταρτη (πιο γενική) διαφήμιση, που απευθύνεται στο αγγλικό κοινό, δίνει από την πλευρά της έμφαση στη σχεδίαση, αλλά και τα φυσικά χαρακτηριστικά του Galaxy S4, και μπορείτε να τη δείτε εδώ.

    Επιπρόσθετα, οι Κορεάτες έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα άκρως ενημερωτικό infographic σχετικά με τους αισθητήρες της νέας τους πρότασης, το οποίο είναι άκρως περιγραφικό και ενδιαφέρον.

    Print

    Αναμένοντας την κυκλοφορία του S4 στα ελληνικά καταστήματα, εμείς από την πλευρά μας ξαναβλέπουμε το hands-on video του Γιώργου Ιωσηφίδη στη νέα ναυαρχίδα της Samsung.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles