21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τα Public έφεραν το βιβλίο στα Gloria Jeans

    public gloria jeans

    Με πολύ θετικό τρόπο αντιμετωπίστηκε από πολλούς η συνεργασία των Public με τα Gloria Jeans που προσφέρουν την δυνατότητα στο κυπριακό κοινό να απολαμβάνει πλέον τα αγαπημένα του βιβλία μαζί με τον καφέ του σε όλη την Κύπρο. Συγκεκριμένα, τα Public σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων καφέ στην Κύπρο Gloria Jeans, δημιούργησαν σε όλα τα Gloria Jeans ειδικές βιβλιοθήκες με βιβλία για όλες τις ηλικίες, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν,  να πίνουν τον καφέ τους έχοντας παράλληλα  πρόσβαση σε βιβλία που τους ενδιαφέρουν.

    Σημειώνεται επίσης ότι εκτός από τις ειδικές βιβλιοθήκες, τα Public προσφέρουν κάθε μήνα δώρα σε διαγωνισμούς που συμμετέχουν όλοι οι επισκέπτες των Gloria Jeans, από βιβλία μέχρι tablets, laptops και άλλα προϊόντα τεχνολογίας. Επιπλέον, τα Public πραγματοποιούν προωθητικές ενέργειες στον χώρο των Gloria Jeans, με ειδικές προσφορές για τους επισκέπτες των καφέ.

    Από την πλευρά τους, τα Gloria Jeans προσφέρουν δωρεάν καφέ με κουπόνια σε κάθε απόδειξη από αγορές που γίνονται στα Public. H συνεργασία αυτή φαίνεται ότι θα ενισχυθεί περαιτέρω, αφού τους επόμενους μήνες τα Public σχεδιάζουν τη δημιουργία παιδότοπων εντός των Gloria Jeans και την προσφορά επιτραπέζιων παιχνιδιών σε όλους τους επισκέπτες των Gloria Jeans, ανεξαρτήτως ηλικίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles