18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Tα Public επέλεξαν το Soft1 360 για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των παραγγελιών λευκών συσκευών

    Τη λύση enterprise mobility της SoftOne Κύπρου επέλεξαν τα Public, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση παραγγελιών που αφορούν τις λευκές συσκευές που διακινεί η μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίου ηλεκτρονικών ειδών στην ελληνική και την κυπριακή αγορά.

    Αναλυτικότερα, η εφαρμογή Soft1 360 διευκολύνει και επιταχύνει σημαντικά την προετοιμασία, αποστολή και εγκατάσταση των πωλούμενων λευκών συσκευών των Public. Με τη λήψη μίας παραγγελίας, το Soft1 360 ενημερώνει την κεντρική αποθήκη, προγραμματίζοντας την αποστολή των προϊόντων στην εκάστοτε περιοχή. Παράλληλα, και αφού τα προϊόντα είναι έτοιμα προς παράδοση, ενημερώνονται αυτόματα οι τεχνικοί της εταιρείας, οι οποίοι μπορούν εύκολα, από όπου και αν βρίσκονται και μέσω οποιασδήποτε συσκευής, να επικοινωνήσουν με τον ενδιαφερόμενο πελάτη και να προγραμματίσουν το ραντεβού για την εγκατάσταση των συσκευών, καταγράφοντας τις ενέργειές τους στο Soft1 360.

    Ο Γενικός Διευθυντής των Public στην Κύπρο, Δημήτρης Φιλόπουλος δήλωσε αναφορικά με τη λειτουργία της εφαρμογής Soft1 360: «Το Soft1 360 συμβάλει ιδιαίτερα στην αύξηση της παραγωγικότητας των τεχνικών μας, παρέχοντας τους άμεση πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα εταιρικά δεδομένα και στοιχεία, από όπου και αν βρίσκονται. Έτσι, μπορούν να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες και να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους εν κινήσει, αποφεύγοντας λάθη και καθυστερήσεις».

    Με τη χρήση της εφαρμογής Soft1 360, επιταχύνεται συνολικά η διαδικασία διεκπεραίωσης των παραγγελιών των Public, καθώς οι τεχνικοί της εταιρείας είναι σε θέση να ενημερώνουν -σε πραγματικό χρόνο- την κεντρική μηχανογράφηση της εταιρείας τόσο για προγραμματισμένα ραντεβού παραδόσεων, όσο και για άλλα ζητήματα (πχ. απουσία του πελάτη, ελάττωμα στο προϊόν, τεχνικό πρόβλημα κλπ.) που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και με σκοπό πάντοτε τη δρομολόγηση των απαραίτητων ενεργειών για την επίλυσή τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles