15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ta Samsung Galaxy P30 και P30+ θα είναι πιθανότατα τα πρώτα smartphones των Κορεατών με in-display fingerprint sensor

    Ποιο θα είναι το πρώτο smartphone της Samsung με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του; Αν απαντήσατε το επερχόμενο Samsung Galaxy S10, πιθανότατα η απάντησή σας είναι λάθος.

    Galaxy-P30-and-Galaxy-P30-could-be-Samsungs-first-phones-with-an-in-display-fingerprint-scanner

    Κι αυτό γιατί, όπως μεταφέρει το πολύ γνωστό site SamMobile, η εταιρεία ετοιμάζει δύο νέες προτάσεις με LCD (!) οθόνη, για την κινεζική αγορά, που θα φέρουν τις (μη αναμενόμενες) ονομασίες Galaxy P30 και Galaxy P30+ και οι οποίες θα είναι οι πρώτες που θα ενσωματώνουν μία (φθηνότερη βέβαια) έκδοση ενός in-display fingerprint scanner. Έως τώρα ήταν γνωστό ότι οι LCD οθόνες δε συνεργάζονται με in-screen αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων, ωστόσο η JDI φαίνεται πως δημιουργεί τώρα μία νέα version τους που θα μπορεί να δουλεύει και με τις LCD.

    Ίσως δούμε τις νέες προτάσεις Galaxy P30 και P30+ στις 11 Οκτωβρίου στο event που ετοιμάζει η εταιρεία, πριν ακόμη την ανακοίνωση του Galaxy S10 δηλαδή. που αναμένεται στη CES 2019 στο Las Vegas ή (το πιθανότερο) στο MWC 2019 της Βαρκελώνης. Όπως και να έχει, οι επόμενοι μήνες αναμένονται άκρως ενδιαφέροντες για την κορεατική εταιρεία, με πολλές και σημαντικές ανακοινώσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles