19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα ταξίδια του Mandalorian συνεχίζονται! Δείτε το trailer της 3ης σεζόν

    Βρισκόμαστε μερικές ακόμα εβδομάδες μακριά από την πρεμιέρα της 3ης σεζόν του Mandalorian και η Lucasfilm αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για να πάρουμε μια πρώτη γεύση για τις μελλοντικές περιπέτειες των Din Djarin και Grogu.

    Η 3η σεζόν της σειράς των Jon Favreau και Dave Filoni από το σύμπαν του Star Wars λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του «The Book of Boba Fett», παρουσιάζοντας ένα αταίριαστο φαινομενικά ζευγάρι. Ο Grogu αφήνει πίσω του την εκπαίδευση των Jedi με τον Luke Skywalker, για να επανενωθεί με τον Din (Pedro Pascal). Ο Din, από τη μεριά του, έχει εξοριστεί από το Children of the Watch, επειδή εθεάθη χωρίς κράνος, με αποτέλεσμα μόνο η επιστροφή στο Mandalore θα τον επαναπροσδιορίσει ως αληθινό Mandalorian.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Στη σειρά του Disney Plus Mandalorian παίζουν οι Pedro Pascal ως Din Djarin, Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Carl Weathers ως Greef Karga και Katee Sackhoff ως Bo-Katan. Η πρεμιέρα της 3ης σεζόν έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαρτίου 2023 και ήδη η σειρά έχει πάρει έγκριση για την 4η σεζόν.

    Διαβάστε επίσης:

    Ιστορική πρεμιέρα για το The Last Of Us – Διθυραμβικές οι κριτικές των τηλεθεατών

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles