19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ταχύτατο WiFi για tablets και smartphones στον κήπο με devolo WiFi adapters

    Το καλοκαίρι είναι και πάλι εδώ. Ο κήπος και η βεράντα έχουν την τιμητική τους είτε απλά για χαλάρωση ή ακόμη και για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν προλάβαμε να τελειώσουμε στο γραφείο. Το WiFi είναι τώρα πιο απαραίτητο από κάθε άλλη στιγμή, αν θέλεις να απολαύσεις απρόσκοπτη πρόσβαση στο Internet. H λύση βρίσκεται στην τεχνολογία devolo WiFi Move που ενσωματώνεται στους devolo WiFi adapters και φροντίζει για την τέλεια λήψη ασύρματης σύνδεσης σε κάθε γωνιά του σπιτιού, εντός και εκτός.

    devolo summer

    WiFi Move Technology

    Με την αυξανόμενη διάδοση των κινητών συσκευών όπως smartphones, tablets και φορητοί υπολογιστές η ασύρματη πρόσβαση στο Internet γίνεται ολοένα και πιο σημαντική στο περιβάλλον του σπιτιού μέσα και τώρα το καλοκαίρι και έξω από αυτό. Η devolo αναπτύσσει εδώ και χρόνια τις δικές της μοναδικές τεχνολογίες όπως την WiFi Move που εξασφαλίζει βέλτιστη ασύρματη κάλυψη μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Βασικό στοιχείο της τεχνολογίας, είναι ότι δημιουργεί πολλαπλά σημεία πρόσβασης που είναι απλά συνδεδεμένα από την πρίζα ρεύματος και τα οποία δημιουργούν ένα κοινό ασύρματο δίκτυο εντός και εκτός σπιτιού. Οι διάφορες κινητές συσκευές επιλέγουν αυτόματα το ισχυρότερο σημείο πρόσβασης και συνδέονται απρόσκοπτα στο ασύρματο δίκτυο. Στα διάφορα σημεία πρόσβασης διατίθεται το σύνολο της ασύρματης απόδοσης, επειδή τα δεδομένα είναι κατανεμημένα μέσω της γραμμής τροφοδοσίας. Οι χρήστες μπορούν να κινηθούν ελεύθερα με τις κινητές συσκευές τους είτε μέσα είτε έξω από το σπίτι και να έχουν πάντα την καλύτερη ασύρματη λήψη.

    Εύκολη εγκατάσταση μέσω app για smartphone και tablet

    Η εγκατάσταση WiFi Move γίνεται μέσω ενός app για smartphones και tablets (υποστηρίζει όλα τα λειτουργικά συστήματα) και χάρη στην εργονομική επιφάνεια χρήσης του  η εγκατάσταση ολοκληρώνεται εύκολα, σε λίγα μόλις λεπτά. Όλες οι ρυθμίσεις ισχύουν αυτόματα για όλους τους προσαρμογείς, έτσι ώστε να αρκεί μία ρύθμιση για το σύνολο του δικτύου.

    Επέκταση του ασύρματου οικιακού δικτύου με ένα κλικ

    Ο devolo dLAN 1200+ WiFi ac adapter που ενσωματώνει μεταξύ άλλων και την τεχνολογία WiFi Move, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τη δημιουργία ενός νέου ασύρματου οικιακού δικτύου όσο και στην επέκταση ενός υπάρχοντος. Πολλοί είναι οι χρήστες που επιθυμούν την επέκταση υφιστάμενων ασύρματων δικτύων έτσι η devolo ανέπτυξε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, για να διευκολύνει αυτούς τους χρήστες όσο περισσότερο γίνεται. Η επέκταση του ασύρματου δικτύου, πραγματοποιείται με ένα και μόνο κλικ και στη στιγμή δημιουργούνται ασύρματα hot spots σε κάθε διαθέσιμη πρίζα. Συσκευές, όπως smartphones, tablets και notebooks εναλλάσσουν την πρόσβασή τους στο ισχυρότερο πάντα ασύρματο σημείο πρόσβασης ανάλογα με το σημείο που βρίσκονται εντός ή εκτός του σπιτιού, ακόμη και στον κήπο. Καθώς το δίκτυο είναι ασφαλισμένο, οι μη επιθυμητοί χρήστες (π.χ. γείτονες, περαστικοί) παραμένουν εκτός, ενώ ο ιδιοκτήτης μπορεί να δώσει και επιλεκτική πρόσβαση στους επισκέπτες του. Με την ενσωματωμένη πρίζα που διαθέτουν οι adapters, δεν χάνουμε καμία πρίζα στο χώρο μας, ενώ να σημειώσουμε ότι ο dLAN 1200+ WiFiac ενσωματώνει και αντιπαρασιτικό φίλτρο που βελτιστοποιεί τη μεταφορά δεδομένων. Τέλος, χάρη στην τεχνολογία devolo range+ αξιοποιούνται και οι τρεις γραμμές του κυκλώματος ρεύματος παράλληλα, για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις και μεγαλύτερη εμβέλεια.

    Τώρα δεν έχετε κανέναν λόγο να διαμαρτύρεστε για χαμηλό ασύρματο δίκτυο στον κήπο, ή τη βεράντα σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα των ασύρματων προσαρμογέων devolo, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.devolo.com/gr/Products/dLAN-powerline-WLAN-adapters

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles