18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    TAG Heuer, Google και Intel δημιουργούν το πρώτο “πολυτελές” ελβετικό smartwatch με Android Wear

    TAG Heuer, Google και Intel ανακοίνωσαν μια συνεργασία για το λανσάρισμα ενός ελβετικού smartwatch, βασισμένο σε τεχνολογία Intel και Android Wear. Η συγκεκριμένη προσπάθεια εγκαινιάζει μια νέα εποχή συνεργασίας μεταξύ των Ελβετών ορολογοποιών και της Silicon Valley, συνδυάζοντας την εμπειρία κάθε εταιρείας στην κατασκευή πολυτελών ρολογιών, το software και το hardware, αντιστοίχως.

    tagheuer

    Η συνεργασία ανακοινώθηκε επισήμως στην έκθεση Baselworld, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την Πέμπτη, 19 Μαρτίου, στο περίπτερο της TAG Heuer. Ο Jean-Claude Biver, President – Watch Division LVMH Group και CEO – TAG Heuer, ο David Singleton, Director of Engineering – Android Wear, και ο Michael Bell, Corporate Vice President και General Manager – Intel New Devices Group, έκαναν διαδοχικές δηλώσεις επί σκηνής.

    Από κοινού, οι τρεις εταιρείες θα δημιουργήσουν ένα προϊόν που θα διακρίνεται για την πολυτέλειά του, αλλά και την απρόσκοπτη σύνδεση με την καθημερινότητα του κατόχου του – μια κορύφωση της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και του design, από τη Silicon Valley στην Καλιφόρνια και την Watch Valley στο La Chaux-de-Fonds της Ελβετίας.

    «Η Ελβετική ωρολογοποιία και η SiliconValley είναι ένας γάμος μεταξύ της τεχνολογικής καινοτομίας και της αξιοπιστίας του ωρολογοποιού. Η συνεργασία μας εκτείνεται σε ένα ευρύ πλαίσιο συμπράξεων, επωφελών και για τα δύο μέρη, ενώ οι προοπτικές και για τις τρεις εταιρείες μας είναι τεράστιες» δήλωσε ο Jean-Claude Biver.

    Ο Guy Sémon, General Manager – TAG Heuer προσέθεσε: «Η ποιότητα των Ελβετικών ρολογιών είναι παγκοσμίως ξακουστή και όταν βρίσκει σύμμαχο της στη δημιουργική τεχνολογία και την παγκόσμια ισχύ δύο εταιρειών όπως της Intel και της Google, με τη χρήση της πλατφόρμας Android Wear και βασιζόμενης στην τεχνολογία Intel, μπορούμε να δούμε το ξεκίνημα μιας τεχνολογικής επανάστασης στη βιομηχανία μας, της οποίας είμαι υπερήφανος να αποτελώ έναν από τους πρωτοπόρους, εκ μέρους της TAG Heuer.»

    Ο David Singleton σημείωσε: «Με το συγκερασμό της ομορφιάς με την τεχνολογία, το Ελβετικό ρολόι έχει εμπνεύσει γενιές καλλιτεχνών και μηχανικών, συμπεριλαμβανομένων και εμάς, στη Google. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε μαζί με την TAG Heuer και την Intel, για να προσφέρουμε ένα καινούριο μίγμα συναισθήματος και καινοτομίας στην αγορά πολυτελείας. Μαζί, αξιοποιώντας της πλατφόρμα Android Wear, μπορούμε να οραματιστούμε ένα καλύτερο, όμορφο, εξυπνότερο ρολόι.»

    «Εργαζόμαστε πάνω στη δημιουργία τεχνολογικών εμπειριών, με μεγαλύτερο παρονομαστή πρακτικότητας και αξίας στο κοινό, και η Intel είναι πεπεισμένη ότι μια συλλογική προσέγγιση θα αποτελέσει την έμπνευση για μια νέα καινοτομία στην τεχνολογία wearable. Η συνεργασία με την TAG Heuer και τη Google μας φέρνει εγγύτερα στην πραγματοποίηση αυτού του οράματος για την τεχνολογία wearable, μέσω ενός ξεχωριστού smartwatch, που αναβαθμίζει την κατηγορία στην οποία ανήκει» υπογράμμισε ο Michael Bell.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles