21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ταΐζοντας το σκύλο μέσω… Twitter

    Ο 30χρονος Nat Morris βρήκε έναν τρόπο για να ταΐζει το σκύλο του με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Πώς; Μέσω Twitter!


    Ακούγεται περίεργο κι όμως ο Nat τα κατάφερε… Έτσι, πλέον, στέλνοντας ένα tweet στο λογαριασμό @FeedToby, τροφοδοτεί τον αγαπημένο του σκύλο Toby με ένα σνακ από ένα αυτόματο σύστημα διανομής, που έχει τοποθετήσει στο σπίτι του.

    Ο Nat είναι σύμβουλος πληροφορικής και ξοδεύει πολύ χρόνο μακριά από την κατοικία του, με αποτέλεσμα να μην είναι πάντα διαθέσιμος για να ταϊζει τον αγαπημένο του σκύλο. Τώρα, όμως, με τη νέα του “εφεύρεση”, μπορεί να δώσει στον 4χρονο Toby μία “μερίδα” από θρυμματισμένα μπισκότα, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται στον κόσμο.

    Όταν, λοιπόν, σταλεί ένα tweet στο @FeedToby, αυτόματα ο μηχανισμός απελευθερώνει τα μπισκότα του Toby. O Nat έχει εγκαταστήσει, μάλιστα, και μία κάμερα για να παρακολουθεί το αγαπημένο του σκυλάκι να απολαμβάνει το φαγητό του.

    Τώρα σκέφτεται να “πατεντάρει” το σύστημά του, το οποίο έχει ενθουσιάσει φίλους και γνωστούς, παράλληλα όμως προσπαθεί να το βελτιώσει ώστε να μην υπερτροφοδοτεί τον Toby με φαγητό, σε περίπτωση που τα tweets είναι πολλά. Όπως και να έχει, η ιδέα του είναι εντυπωσιακή!

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles