19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Taotronics 360 bluetooth speaker: “Γεμίζει” το χώρο σας με μουσική!

    Ένα νέο bluetooth speaker της Taotronics μας ήρθε για δοκιμή από το Canguro.gr. Πρόκειται για το Taotronics 360, το οποίο, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του, μπορεί να “γεμίσει” το χώρο σας με ήχο χάρη στη ειδική σχεδίασή του!

    edf

    Το συγκεκριμένο ηχείο είναι σχεδιασμένο ώστε να τοποθείται σε κατακόρυφη θέση και πολύ δύσκολα θα μετακινηθεί από αυτή, χάρη στο αντιολισθητικό pad στο κάτω μέρος του. Διαθέτει 2 ηχεία των 10 Watts έκαστο, τα οποία είναι τοποθετημένα εκατέρωθεν του κατακόρυφου άξονά του, έτσι μπορούν “στείλουν” συνολικά 20 Watts ισχύος ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις, εξ’ού και το “360” στην ονομασία.

    sdr

    cof
    Διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία των 5.200mAh που του προσφέρει 15 ολόκληρες ώρες λειτουργίας και επαναφορτίζεται μέσω microUSB θύρας, ενώ μπορεί να συνδεθεί με την πηγή ήχου τόσο ενσύρματα (audio jack) όσο και ασύρματα (Bluetooth). Το pairing γίνεται σε δευτερόλεπτα και για τη ρύθμιση της έντασης υπάρχει ένα ειδικό, περιστροφικό knob στο πάνω μέρος του, που του προσφέρει σε εμφάνιση και λειτουργικότητα, καθώς δε χρειάζεται να το κρατήσετε με το άλλο χέρι για να ρυθμίσετε την ένταση.

    taotronics 360 (6) taotronics 360 (7)

    cof
    Θα το βρείτε στο Canguro.gr έναντι €69,90

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles