15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Tap Strap: ένα νέο πληκτρολόγιο που το φοράς στο χέρι!

    Τα κλασσικά πληκτρολόγια υπάρχουν εδώ και δεκαετίες και παρόμοιες μορφές αυτών έχουν χρησιμοποιηθεί σε γραφομηχανές και προσωπικούς υπολογιστές. Ακόμα και τα κινητά με τα πληκτρολόγια αφής δανείζονται τη βασική αρχή πληκτρολόγησης από τα συμβατικά πληκτρολόγια, οπότε με άλλα λόγια, τα QWERTY και άλλα παρόμοια πληκτρολόγια φαίνεται να έχουν ριζώσει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Παρόλα αυτά, με τα χρόνια, πολλοί προγραμματιστές προσπάθησαν με καινοτόμες ιδέες να δημιουργήσουν νέες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους πληκτρολόγησης, και καθώς τα smartphones και τα smartwatches έχουν κατακλίσει τον κόσμο, η ιδέα της πληκτρολόγησης μόνο με το χέρι, έγινε αναγκαία. Η ιδέα, που αναφέρεται στη ικανότητα πληκτρολόγησης χωρίς να χρειάζεται να αγγίξεις ένα φυσικό ή αφής πληκτρολόγιο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί για χάρη της ευκολίας και της ταχύτητας.

    sdf

    Το Tap Strap είναι, με απλά λόγια, μια λωρίδα υφάσματος με πέντε τρύπες, μια για κάθε δάχτυλο, ενώ στην ουσία δεν μοιάζει με έξυπνη συσκευή. Κάθε τρύπα περιλαμβάνει έναν μικρό αισθητήρα σχεδιασμένος να μεταφράζει κάθε κίνηση του δαχτύλου σε κείμενο. Τα δεδομένα επεξεργάζονται από ένα μικρο-χειριστήριο και έπειτα μεταφέρονται μέσω Bluetooth στο smartphone ή άλλη παρόμοια συσκευή που υποστηρίζει Bluetooth και το HID Keyboard Standard. Κάθε χτύπημα του δαχτύλου μεταφράζεται σε φωνήεν, ενώ κάθε συνδυασμός χτυπημάτων σε σύμφωνο. Όπως, αναφέρεται, ένα σύνολο έως 31 χτυπημάτων είναι εφικτός.

    Μιας και το Tap Strap δεν είναι διαθέσιμο ακόμα προς πώληση, είναι νωρίς να κρίνουμε πόσο αποδοτικό και πόσο εύκολο είναι στη χρήση. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι κάπου στο τέλος του 2016.

    Παρακολουθήστε το βίντεο της παρουσίασης του:

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles