20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Taxibeat Boxi φέρνει στην πόρτα σας χειροποίητο χαλβά αμυγδάλου και σοκολάτας

    Tο Taxibeat φροντίζει να φέρει στην πόρτα μας, με το πάτημα ενός κουμπιού, ένα από τα πιο νόστιμα παραδοσιακά εδέσματα για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

    Taxibeat_Yolenis

    Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με τη Yoleni’s, το online ντελικατέσεν μεσογειακών γεύσεων, το Taxibeat μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε χειροποίητο χαλβά αμυγδάλου και σοκολάτας “Κοσμίδη-Γαβρίλη”. Ο χαλβάς είναι ένα παραδοσιακό γλύκισμα, γευστικό και πολύ θρεπτικό. Παρασκευάζεται κυρίως από ταχίνι, έχει υψηλή διατροφική αξία και θεωρείται επίσης εξαιρετικό έδεσμα για χορτοφάγους.

    Η χαλβαδοποιϊα “Κοσμίδη-Γαβρίλη” φτιάχνει έναν από τους πιο δημοφιλείς χαλβάδες στην Ελλάδα. Η ιστορία του παραδοσιακού εργαστηρίου χαλβά στη Δραπετσώνα ξεκινά το 1924, μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Ο χαλβάς “Κοσμίδη-Γαβρίλη” είναι γνωστός για την ιδιαίτερη υφή και δομή του, τη μεστή γεύση του και το άρωμά του. Πρόκειται για ένα χειροποίητο προϊόν, του οποίου η παραγωγή απαιτεί γνώση και επιδεξιότητα.

    Από το πρωί της Παρασκευής και για λίγες ώρες, οι χρήστες της εφαρμογής του Taxibeat θα μπορούν να ζητήσουν ένα ή περισσότερα πακέτα Yoleni’s για να γλυκάνουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους. To Σαρακοστιανό πακέτο περιλαμβάνει χαλβά αμυγδάλου 450γρ. και χαλβά σοκολάτας 450γρ. και έρχεται σε προνομιακή τιμή (9€) και με δωρεάν αυθημερόν μεταφορά. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται επίσης ένα gift voucher για τις επόμενες online αγορές σας στο www.yolenis.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles