13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    TCL 10 Pro: “σάρωσε” στο DXOMARK στην κατηγορία της καλύτερης απόδοσης οθόνης!

    Το TCL 10 Pro, η πιο προσιτή ναυαρχίδα από την TCL Communication,  έχει χαρακτηριστεί ως κορυφαίο smartphone όσον αφορά στην αναγνωσιμότητα οθόνης του.

    Η ανάλυση DXOMARK, ένα ανεξάρτητο benchmark που αξιολογεί επιστημονικά την ποιότητα των smartphone σε σχέση με την τις κάμερες, τον ήχο και τις οθόνες τους, έχει εισάγει ένα νέο  Σύστημα Αξιολόγησης Οθονών που περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά επιστημονικών δοκιμών και αξιολογήσεων για να χαρακτηρίσει αντικειμενικά την απόδοση οθόνης του smartphone, βοηθώντας έτσι τους καταναλωτές να κάνουν πιο έξυπνες αγορές, όταν ψάχνουν για το ιδανικό smartphone.

    Αυτή η νέα βαθμολογία ποιότητας οθόνης του smartphone δεν εξετάζει μόνο την ποιότητα οθόνης από την πλευρά του τελικού χρήστη, αλλά οι δοκιμές μεταφράστηκαν επίσης σε ξεχωριστές βαθμολογίες για κάθε κύρια κατηγορία οθόνης. Τα αποτελέσματα λαμβάνουν υπόψιν τη συνολική οπτική εμπειρία του smartphone (π.χ. αναγνωσιμότητα, χρώματα, βίντεο, κίνηση, αφή και αντικείμενα), με τις βαθμολογίες κάθε κατηγορίας  να συνδυάζονται σε μια συνολική  βαθμολογία ποιότητας της οθόνης. Παρόλο που οι δοκιμές είναι τεχνικά περίπλοκες, η βαθμολογία είναι αρκετά απλή για να γίνει αντιληπτή από τον καθένα (δηλαδή, όσο υψηλότερος είναι αριθμός τόσο καλύτερη είναι και η απόδοση) και έτσι οι καταναλωτές μπορούν να εντοπίσουν καλύτερα τα τηλέφωνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους.

    Το TCL 10 Pro αξιοποιεί το στενά ενσωματωμένο οικοσύστημα της TCL χρησιμοποιώντας τις οθόνες TCL και TCLNXTVISION, μια ιδιόκτητη προηγμένη οθόνη και οπτική τεχνολογία κάμερας, για να ζωντανέψει τις εικόνες με πιο πραγματικά χρώματα, ευκρίνεια και μεγαλύτερη αντίθεση σε πραγματικό χρόνο. Η τεχνολογία NXTVISION είναι επίσης διαθέσιμη σε όλη την γκάμα τωνTCL smartphone (TCL Pro, TCL 10 Plus, TCL 10 SE, TCL 10L, TCL 10 5G).

    Η έκθεση της DXOMARK αναφέρει: “Το TCL 10 Pro ήρθε πρώτο στις δοκιμές αναγνωσιμότητας, κερδίζοντας κατά έναν βαθμό τον ηγέτη στην κατηγορία τον οθονών, το Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G. Οι δοκιμαστές μας διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα φωτεινότητας της οθόνηςTCL ήταν περισσότερο κατάλληλα για συνθήκες εσωτερικού και χαμηλού φωτισμού…”

     “Η κατάταξη του TCL 10 Pro στη κατηγορία οθόνης smartphone της DXOMARK είναι μια ακόμη απόδειξη της φιλοσοφίας μας για Display Greatness, η οποία αξιοποιεί την εμπειρία μας στην κατασκευή οθόνης. Είμαστε ενθουσιασμένοι και  συνεχίζουμε τη δουλειά μας με καλές ειδήσεις για προϊόντα και μελλοντικές καινοτομίες.’’

    Stefan Streit, General Manager of Global Marketing, TCL Communications

    «Ως μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως μάρκες ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών, κάνουμε κάθε δυνατό βήμα για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας ακολουθούν τα μέγιστα πρότυπα ποιότητας και Έρευνας & Ανάπτυξης. Μέσω της σκληρής δουλειάς για τον συνδυασμό καινοτομιών υλικού και λογισμικού μέσω του TCLNXTVISION, είναι πάντοτε ικανοποιητικό να λαμβάνουμε αναγνώριση από τους συναδέλφους μας.»

    Shiuan-hung Lee, Head of Design Innovation Center στο TCL Technology Group

    TCL 10 Pro Οι καλύτερες βαθμολογίες

    Σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του DXOMARK Display, η εταιρεία δημοσίευσε την πρώτη της έκθεση ακριβώς πριν από την αγοραστική περίοδο των γιορτών, συγκρίνοντας την απόδοση των εννέα πιο δημοφιλών smartphone της αγοράς για το 2020. Εκτός από το TCL, η αναφορά περιλαμβάνει τηλέφωνα από Apple, OPPO, OnePlus, Xiaomi, BlackShark, ASUS και δύο από τη Samsung.

    Το TCL 10 Pro με τεχνολογία οθόνης NXTVISION κατατάσσεται #1  σε δυο από τις βασικές κατηγορίες χρήσης που καθορίζουν την εμπειρία ενός smartphone.Κέρδισε τα άλλα 8 smartphone στην κατηγορία Βίντεο με βαθμολογία 89 και σημείωσε 74 στην Αναγνωσιμότητα, που αποτελεί πολύ υψηλό σκορ σ’ αυτή την κρίσιμη κατηγορία που αξιολογεί την ποιότητα προβολής σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών φωτισμού. Με Συνολική Βαθμολογία Οθόνης 83, το TCL 10 Pro ξεπέρασε τέσσερα ακριβότερα τηλέφωνα, ακόμα και με 22 βαθμούς, ενώ έχασε για μόνο 6 βαθμούς την υψηλότερη θέση στον πίνακα των κορυφαίων, στον οποίο ούτως ή άλλως κυριάρχησαν premium τηλέφωναμε τρεις φορές υψηλότερη τιμή.

    Περίληψη Βαθμολογίας για την Απόδοση της Οθόνης (η υψηλότερη βαθμολογία είναι η καλύτερη)

    Μάθετε περισσότερα για τις δοκιμές οθονών στα smartphone από το DXOMARK, εδώ.

    TCL 10 Pro | Κορυφαία οθόνη στην ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής

    Το πιο δυνατό σημείο του TCL 10 Pro είναι η ποιότητα που λαμβάνουν οι καταναλωτές αναλογικά με την τιμή του smartphone, σε σύγκριση με άλλα ακριβότερα smartphone στην αγορά. Ο αγοραστής όχι μόνο λαμβάνει μια σειρά από κορυφαία χαρακτηριστικά, αλλά μπορεί να είναι και σίγουρος ότι παίρνει ένα τηλέφωνο που έχει αποδεδειγμένα οθόνη απίστευτα υψηλής ποιότητας με τεχνολογία NXTVISION και 2-3 φορές μεγαλύτερη αξία για τα χρήματά του συγκριτικά με όλα τα άλλα τηλέφωνα.

    Ενσωματώνοντας την αποστολή της εταιρείας “DisplayGreatness”, αυτή η τελευταία αναγνώριση δείχνει ότι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτικές επιλογές σε προσιτή τιμή και επιδιώκουν την καλύτερη δυνατή οπτική εμπειρία.

    Πηγή: https://www.dxomark.com/tcl-10-pro-display-review-taken-to-extremes/

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles