24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    TCL 30+ / TCL 30: Τα smartphones που αποτελούν την επιτομή του “Value for Money” κυκλοφόρησαν!

    Η TCL Communication είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διαθεσιμότητα του TCL 30 και του TCL 30+, ενός εντυπωσιακού δίδυμο 4G συσκευών που μοιράζονται έναν ultraslim σχεδιασμό, οθόνη NXTVISION 6.7″ FHD+ AMOLED, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των ματιών και της ισχυρής μπαταρίας 5010mAh. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν επίσης μια έξυπνη τριπλή κάμερα 50MP, με το TCL 30+ να συνοδεύεται από μια wideangle μπροστινή κάμερα 13MP, γρήγορη φόρτιση 18W και μνήμη 128 GB. Για όσους αναζητούν ένα πιστοποιημένο smartphone AER, τόσο το TCL 30 όσο και το TCL 30+ είναι Android Enterprise Recommended verified.

    AWESOME DISPLAY – ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

    TRUE-TO-LIFE ΓΡΑΦΙΚΑ OLED – ULTRA SLIM

    Δείτε πεντακάθαρες λεπτομέρειες μέσω της οθόνης 6.7″ FHD+ AMOLED με την τεχνολογία βελτιστοποίησης NXTVISION AI που διευκολύνει την προβολή περιεχομένου σε ισχυρές συνθήκες φωτισμού και την εμπειρία πιο ζωντανών χρωμάτων στα πολυμέσα σας. Οι εικόνες έχουν καλύτερη αντίθεση και ευκρίνεια λόγω του ενσωματωμένου Image PQ Toolkit, το οποίο αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες και ομαλότερη χρωματική μετάβαση. Η τεχνολογία Gaming Visual παρέχει οπτικές βελτιώσεις, όπως καλύτερο κορεσμό χρωμάτων και αντίθεση, προσφέροντας ανώτερου επιπέδου απόλαυση παιχνιδιών, μαζί με διπλά ηχεία που παρέχουν στερεοφωνική εμπειρία ήχου & δυνατότερο ήχο.

    Η λειτουργία Always on Display (AOD) επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν προσαρμοσμένο περιεχόμενο σε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αφήνοντας τους χρήστες να λαμβάνουν πληροφορίες χωρίς να ξεκλειδώνουν τα τηλέφωνά τους. Τα TCL 30 και TCL 30+ έχουν επίσης πιστοποίηση TÜV Rheinland, παρέχοντας ολοήμερη φροντίδα των ματιών χάρη στη μείωση του μπλε φωτός σε επίπεδο hardware κατά 30% και άλλων λειτουργιών προστασίας των ματιών.

    Και οι δύο συσκευές έχουν ultraslim σχεδιασμό με 7.74mm πάχος με διπλή προστασία ανθεκτική στις γρατσουνιές. Η μπροστινή οθόνη από γυαλί είναι κατασκευασμένη για να είναι ανθεκτική, με οπίσθιο κάλυμμα από fibreglass και πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μπορείτε επίσης να βρείτε τη διακοσμημένη κάμερα με ένα δαχτυλίδι νέον στο πίσω μέρος.

     

    ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΕΞΥΠΝΗ ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΜΕΡΑ 50MP

    Αποτυπώνει τοπία με λεπτομέρειες, φυσικό πορτρέτο bokeh και συναρπαστικό Macro masterpiece με την έξυπνη τριπλή κάμερα 50MP. Το TCL 30+ διαθέτει επίσης μια wideangle μπροστινή κάμερα 13MP με αυτόματη λήψη, η οποία είναι ιδανική για να χωρέσει περισσότερα σε ένα καρέ για wide-angle selfies. Και τα δύο smartphone έρχονται με Fast Shot 1.0, το οποίο παγώνει τη στιγμή με λιγότερες θολές λεπτομέρειες χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ανίχνευσης οπτικής ροής.

    Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με τη Λειτουργία Ταινίας και την Αναλογία Διαστάσεων Βίντεο 21:9 που καταγράφουν βίντεο σε κινηματογραφικό μέγεθος. Μέσα από τα 12 φίλτρα ταινιών και τα καλλιτεχνικά εφέ βίντεο, η οπτική αφήγηση κάνει τα βίντεό σας πιο ενδιαφέροντα και πιο επαγγελματικά.

     

    ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

    ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ G37 & 4GB RAM

    Από το gaming έως το streaming, αυτές οι συσκευές παρέχουν κορυφαίες τεχνολογίες παντού. Το TCL 30 διαθέτει ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης 64GB, ενώ το TCL 30+ έχει 128GB, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμείνετε από χώρο σύντομα. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν το chipset CPU MediaTek Helio G37 που ενισχύεται από την τεχνολογία HyperEngine, η οποία παρέχει ομαλή απόδοση, βελτιωμένη απόδοση ισχύος και αξιόπιστη σύνδεση χαμηλής καθυστέρησης. Ταυτόχρονα, η μνήμη RAM 4GB επιτρέπει την άμεση απόκριση σε κάθε άγγιγμα, πάτημα και σάρωση.

    Η μπαταρία 5010mAh1 σας απαλλάσσει από κάθε ανησυχία για το αν έχετε αρκετή ισχύ, καθώς υποστηρίζει ολοήμερες εργασίες ή περιήγηση εν κινήσει. Το TCL 30+ έρχεται επίσης με γρήγορη φόρτιση 18W2 για γρήγορη ενεργειακή ενίσχυση ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο του τηλεφώνου σας. Και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν Έξυπνη Εξοικονόμηση Ενέργειας και Φόρτισης, το οποίο μαθαίνει έξυπνα το μοτίβο ύπνου σας με βάση την καθημερινή ρουτίνα φόρτισης και καθυστερεί τη φόρτιση μετά το 80% μέχρι να ξυπνήσετε, για έως και 16% βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας3.

    Εφαρμόστε τη λειτουργία Έξυπνος Καθαρισμός Φωτογραφιών για να φιλτράρετε αυτόματα φωτογραφίες από το τηλέφωνό σας για να εξαιρέσετε φωτογραφίες με υπερβολικό φως ή πολλά αντίγραφα για να σας βοηθήσει να διαγράψετε ανεπιθύμητες εικόνες και να ελευθερώσετε χώρο στο τηλέφωνό σας. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν Face Key που χρησιμοποιεί βιομετρικά στοιχεία για να διατηρεί το τηλέφωνό σας ασφαλές.

    TCL 30 και TCL 30+ είναι διαθέσιμα τώρα, ξεκινώντας από €199,90 το TCL 30 και €219,90 το TCL 30+. Και τα δύο μοντέλα έρχονται σε δύο χρώματα: Tech Black και Muse Blue.

    *******

    1. 5010mAh είναι τυπική τιμή

    2. Ο γρήγορος φορτιστής 18W είναι διαθέσιμος μόνο για TCL 30+, η γρήγορη φόρτιση 18W είναι συμβατή για το TCL 30.

    3. Διάρκεια ζωής μπαταρίας κατά προσέγγιση. Το ακριβές performance εξαρτάται από τη χρήση.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles