15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    TCL 3189: Το σούπερ ανθεκτικό τηλέφωνο που σας συντροφεύει παντού!

    Η TCL Communication παρουσιάζει σήμερα με άμεση διαθεσιμότητα το TCL 3189, ένα ανθεκτικό τηλέφωνο 4G, ιδανικό για ολοήμερη χρήση εκτός δρόμου με λιγότερη ανησυχία για πτώσεις και γρατζουνιές, αποδεικνύοντας ότι το απλό είναι μερικές φορές πιο έξυπνο.

    Το TCL 3189 γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ απλής και ανθεκτικής επικοινωνίας. Αυτό το συμπαγές κινητό τηλέφωνο υποστηρίζεται από μια ισχυρή μπαταρία 2220mAh, η οποία εξασφαλίζει στους χρήστες 35 ώρες χρόνου ομιλίας και έως και 420 ώρες χρόνου αναμονής.  Είτε βρίσκεστε στο μονοπάτι είτε δουλεύετε γύρω από το εργαστήριο, ο συμπαγής σχεδιασμός έχει βαθμολογία IP68, πράγμα που σημαίνει ότι το TCL 3189 θα αντέξει τη σκόνη, τη λάσπη και την άμμο. Επιπλέον δε, είναι ανθεκτικό στη βύθιση για έως και τριάντα λεπτά σε μέγιστο βάθος 1,5m.

    Το TCL 3189 ενσωματώνει ταχύτητα 4G LTE για γρήγορη επικοινωνία. Επίσης, διαθέτει επαρκή αποθηκευτικό χώρο με 64MB RAM και 128MB ROM με δυνατότητα ενσωμάτωσης επιπλέον 32GB μέσω κάρτας MicroSD. Προσθέστε συνδεσιμότητα Bluetooth, μια εύχρηστη κάμερα 2MP και ένα φακό και το TCL 3189 γίνεται ο καλύτερος φίλος ή βοηθός εργασίας που θα μπορούσατε να χρειαστείτε!

    Το TCL 3189 είναι διαθέσιμο οnline, από 89€ και έρχεται σε Gray χρώμα.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles