21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    TCL Booth Tour @ΜWC 2023: «Έκλεψε την παράσταση με τη NXTPAPER 2.0 τεχνολογία και τα AR glasses»!

    H TCL δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγάλη γιορτή της mobile τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών στο MWC 2023 της Βαρκελώνης. Η παρουσία της ήταν δυναμική και πληθωρική, με μια ευρεία γκάμα high-tech προϊόντων, τα οποία απλώνονταν από τον κόσμο του Augmented Reality κι έφταναν μέχρι το IoT και το 5G Home Networking. Κάνοντας μια βόλτα από το booth της TCL που βρισκόταν στο Hall 2 του εκθεσιακού Fira Gran Via είχαμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουμε τα προϊόντα της και να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο μέλλον της mobile τεχνολογίας, όπως το οραματίζεται η κορυφαία εταιρεία.

    Η τεχνολογία NXTPAPER 2.0 που φιλοξενείται στα νέα tablet της TCL φέρνει αποτελεί το μεγάλο ατού της κινεζικής εταιρείας, ενσωματώνοντας την κληρονομιά των displays που συνδέονται με τα προϊόντα της. Παράλληλα, όσοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το booth της TCL δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον πειρασμό και να δοκιμάσουν τα εξελιγμένα NXTWEAR S, τα Augmented Reality έξυπνα γυαλιά (τα οποία μάλιστα απέσπασαν το βραβείο GLOMO ως το Best Connected Consumer Device στο Mobile World Congress). Τα TCL NXTWEAR S προσφέρουν ένα εκτεταμένο περιβάλλον προβολής, ισοδύναμο με την παρακολούθηση μιας οθόνης 130-ιντσών τέσσερα μέτρα μακριά, με διπλές οθόνες Micro OLED 1080p που παρέχουν έναν ιδιωτικό, υψηλής ποιότητας χώρο προβολής.

    Σε ότι έχει να κάνει με τα νέα tablets που (TCL TAB 11 και TCL NXTPAPER 11) πέραν των υψηλών επιδόσεων, η οθόνη που βασίζεται στην τεχνολογία TCL NXTPAPER 2.0 είναι έως και 150% φωτεινότερο από το πρωτότυπο. Εκθαμβωτικό με έως και 500 nits, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν κρυστάλλινη ευκρίνεια οθόνης ακόμη και κάτω από τον πιο λαμπερό ήλιο, κάνοντας τη χαλάρωση έξω με την τελευταία ταινία, απολαυστική.

    Τέλος, αισθητή ήταν και η παρουσία της σειράς 40, με την TCL να παίζει δυνατά για μια ακόμη φορά στα value for money smartphones… Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω κι ελάτε να ταξιδέψετε μαζί μας στο booth της TCL στο MWC 2023…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles