BREAKING

TCL: High tech ψυγεία και πλυντήρια που ανεβάζουν την καθημερινότητα σε άλλο... level

Οι λευκές συσκευές είναι το «άλφα» και το «ωμέγα» του οικιακού εξοπλισμού, καθώς έρχονται να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του νοικοκυριού και να καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Πρώτα στη λίστα είναι, φυσικά, το ψυγείο και το πλυντήριο, συσκευές που δεν αγοράζονται συχνά, γι’ αυτό ο καθένας από εμάς, που σκέφτεται την αντικατάστασή τους, πρέπει να είναι απολύτως βέβαιος ότι κάνει τη σωστή επιλογή. Μια σύντομη ματιά στα καταστήματα καθιστά σαφές ότι τα προϊόντα της TCL ξεχωρίζουν. Πρόκειται άλλωστε για λευκές συσκευές υψηλού σχεδιασμού, με smart λειτουργίες που έρχονται να "απογειώσουν" την εμπειρία χρήσης και μάλιστα σε εξαιρετικές τιμές.

Η TCL αποτελεί μια εταιρεία που έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στην κατηγορία των ηλεκτρονικών ειδών, καθώς, ειδικά οι τηλεοράσεις της, έχουν αποκτήσει φανατικούς καταναλωτές τα τελευταία χρόνια. Σταδιακά όμως «έδαφος» κερδίζουν και τα ψυγεία της εταιρείας, αφού, όποιος τα ανακαλύψει, καταλαβαίνει αμέσως ότι προσφέρουν κάτι διαφορετικό από τις λοιπές συσκευές της κατηγορίας.

"Έξυπνα" ψυγεία για ασφαλή τρόφιμα στο τραπέζι

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα συσκευών, προκειμένου να βρουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Όποια και να είναι όμως η τελική επιλογή, αυτός που επενδύει σε ένα ψυγείο TCL, μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα απολαμβάνει κρύο νερό ανά πάνα στιγμή χάρη στον μηχανισμό βρύσης νερού και τα τρόφιμα θα διατηρούνται στις ιδανικές συνθήκες, ώστε να φτάνουν ασφαλή στο πιάτο του. Το σύστημα πολλαπλής ροής αέρα Multi Air Flow διατηρεί το περιεχόμενο του ψυγείου φρέσκο για περισσότερο καιρό, τη στιγμή που η μοναδική τεχνολογία "ΑΑΤ" της TCL εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και τα βακτήρια, με τη συνεχή εκπομπή αρνητικών ιόντων οξυγόνου από φυσική τουρμαλίνη. Παράλληλα, η λειτουργία Total No Frost εγγυάται ομοιόμορφη θερμοκρασία στο ψυγείο και κατάψυξη που δεν παγώνει ποτέ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για «έξυπνες» συσκευές με στόχο να κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητα. Επομένως, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι high tech λειτουργίες, όπως για παράδειγμα μια ψηφιακή οθόνη αφής την οποία μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιήσει για να επιλέξει τις ρυθμίσεις που προτιμά. Διαθέτουν επίσης μοτέρ Inverter, που είναι αθόρυβο, με μεγάλη διάρκεια ζωής και σαφώς πιο οικονομικό! Ο απόλυτος ορισμός της ευκολίας είναι και οι καταψύκτες της εταιρείας, αφού η θερμοκρασία ελέγχεται ηλεκτρονικά, η λειτουργία super freeze εξασφαλίζει ιδανική κατανομή ψύξης στα τρόφιμα, διαθέτουν ρυθμιζόμενα πόδια και ροδάκια για εύκολη μετακίνηση, εύκολο μηχανισμό ανοίγματος και κλεισίματος, εσωτερικό LED φωτισμό για εύκολη ορατότητα, αλλά και αποσπώμενο καλάθι για ευκολία στην αποθήκευση μικρών τεμαχίων και την καλύτερη εξοικονόμηση χώρου.

Απεριόριστες επιλογές πλύσης και οικονομία από την TCL

Εξίσου εντυπωσιακά με τα ψυγεία είναι και τα πλυντήρια της TCL. Στα βασικά τους πλεονεκτήματα συγκαταλέγονται οι απεριόριστες επιλογές πλύσης, ώστε κάθε ρούχο να πλένεται ακριβώς με τον τρόπο που χρειάζεται, η υψηλή απόδοση και φυσικά η ελαχιστοποίηση θορύβου χάρη στο μοτέρ τεχνολογίας Inverter. Σε αυτή την περίπτωση, δύο είναι η τεχνολογίες που έρχονται να κάνουν τη διαφορά. Αφενός, η τεχνολογία TCL – Steam εξοντώνει το 99,9% των αλλεργιογόνων, κάνοντας και το σιδέρωμα ευκολότερο και αφετέρου, η τεχνολογία Spray – Wash, ενεργοποιεί στο τέλος κάθε κύκλου πλύσης τον αυτόματο καθαρισμό του λάστιχου της πόρτας, διατηρώντας πάντα καθαρό το πλυντήριο. Οι σειρές F και P διαθέτουν μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, τα οποία μπορούν να καταργήσουν τις επισκέψεις στο καθαριστήριο αλλά και να μετατρέψουν μια απλή οικιακή συσκευή σε μια αρμονική προσθήκη στο χώρο. Πρόκειται για πλυντήρια νέας γενιάς με οθόνη LED display, αυτόματο υπολογισμό για την έναρξη της πλύσης, λειτουργία Add Garment όπου μπορεί ανά πάσα στιγμή να προστεθεί κάποιο επιπλέον ρούχο στη πλύση, σύστημα αυτόματης δοσομέτρησης που υπολογίζει τις ποσότητες απορρυπαντικού και μαλακτικού, φωτιζόμενο κάδο, για να μην ξεμένουν ρούχα μέσα στο πλυντήριο, και κάδο με μοναδικό εξαγωνικό κυψελωτό σχεδιασμό. Σίγουρα ένα πλυντήριο TCL θα σε κάνει να δεις το πλύσιμο των ρούχων με άλλο... μάτι!

Οι επαναστατικές λευκές συσκευές TCL είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom, που ηγείται στην εγχώρια αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment