15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    TCL LINKHUB Wifi Mesh AC1200: Η λύση Wi-Fi επόμενης γενιάς

    Το σύστημα LINKHUB Wi-Fi Mesh της TCL είναι μια λύση επόμενης γενιάς Wi-Fi για ολόκληρο το σπίτι, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν video streaming 4K/8K, παιχνίδια και εργασίες σε όλο το σπίτι χωρίς προβλήματα, με εξαιρετικά γρήγορη και σταθερή σύνδεση Wi-Fi, εξαλείφοντας τις νεκρές ζώνες του Wi-Fi σε κάθε δωμάτιο.

    Το Wi-Fi Mesh LINKHUB μπορεί να λειτουργήσει με το υπάρχον modem σας και να επεκτείνει άψογα την κάλυψη του Wi-Fi. Επίσης, το Wi-Fi Mesh LINKHUB μπορεί να συνδεθεί στο modem σας και τα πρόσθετα routers Mesh να επεκτείνουν το δίκτυό σας σε κάθε γωνιά του δωματίου. Ένα σύνολο τριών routers Mesh μπορεί να παρέχουν κάλυψη Wi-Fi  σε έως 450m2 και να υποστηρίζουν περισσότερες από 90 συσκευές με ισχυρή σύνδεση Wi-Fi. Με μέγιστο αριθμό εννέα routers Mesh, το σύστημα Wi-Fi καλύπτει έως και 1.350 m2, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις ή ξενοδοχεία.

    Σε αντίθεση με μια απλή επέκταση Wi-Fi, το LINKHUB Wi-Fi Mesh απαιτεί μόνο ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για ολόκληρο το πακέτο. Εν τω μεταξύ, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από οποιαδήποτε μονάδα του συστήματος router Mesh, ανάλογα με το μέγεθος και τη διάταξη του σπιτιού τους, απολαμβάνοντας τις αυτόματες ρυθμίσεις συγχρονισμού μέσα σε ολόκληρο το πακέτο. Επιπλέον, το σύστημα router Mesh είναι συμβατό με Alexa, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε φωνητικό έλεγχο για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις Wi-Fi.

    Το σύστημα LINKHUB Wi-Fi Mesh είναι πολύ εύκολο στη ρύθμιση. Συνδέστε το, συνδεθείτε στην εφαρμογή και είστε έτοιμοι. Μπορείτε επίσης μέσω της ειδικής εφαρμογής να διαχειριστείτε εύκολα το δίκτυό σας, να προγραμματίσετε On line την ώρα χρήσης της οθόνης από τα παιδιά και να ελέγξετε την πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους, ώστε να αποφύγετε εκτεταμένο χρόνο χρήσης του διαδικτύου. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα ασφαλές SSID επισκεπτών ξεχωριστά από το κύριο οικιακό δίκτυο για να αποφύγουν την παρεμβολή στο κύριο SSID.

    Το LINKHUB Wi-Fi Mesh AC1200 θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη το 2020.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles