14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    TCL Move Audio S200, value for money TWS ακουστικά με στυλ!

    Η νέα μόδα στο χώρο των ασύρματων bluetooth ακουστικών είναι τα true wireless “buds”, τα οποία πλέον σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον των περισσότερων χρηστών. Είναι μικρά, ελαφριά, έχουν καλή αυτονομία και συνδέεονται εύκολα με το κινητό κάθε φορά που τα χρειαζόμαστε. Τα νέα TCL Move Audio S200 αποτελούν μια σχετικά οικονομική πρόταση και θα καλύψουν τις ανάγκες του μέσου χρήστη… πάμε να τα δούμε!

    Τα ακουστικά της TCL έρχονται σε λευκό ή μαύρο χρώμα, με τη θήκη φόρτισής τους να είναι ποιοτική, με glossy φινίρισμα (πλαστικό). Έχει ένα ενδεικτικό LED στο εμπρός μέρος που ανάβει σας δείχνει την κατάσταση μπαταρίας/φόρτισης. Στο πίσω μέρος βρίσκεται η USB Type-C θύρα για τη φόρτιση της θήκης και το μοναδικό πλήκτρο, που μετά το πρώτο pairing, μάλλον δε θα ξαναχρησιμοποιήσετε ποτέ.

    Ανοίγοντας το “κουτάκι” αποκαλύπτονται τα buds (και αν έχετε κάνει ήδη pair, τότε συνδέονται με το κινητό σας, αν κλείσετε το καπάκι αποσυνδέονται εκ νέου), τα οποία εφαρμόζουν άψογα στις υποδοχές τους και τοποθετούνται πανεύκολα με το σύστημα μαγνητών που τα έλκει μέσα σε αυτές, όταν τις πλησιάζουν. Το κάθε bud ζυγίζει σχεδόν 5 γραμμάρια και σημειώνουμε πως προστατεύονται απέναντι στο νερό και τη σκόνη με βάση το IP54 πρότυπο.

    Πλήκτρα δεν έχουν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να πραγματοποιήσετε ενέργειες μέσω των buds. Με double tap στην εξωτερική μεριά του bud ξεκινά/σταματά η αναπαραγωγή μουσικής και απαντάτε σε μια κλήση ή την τερματίζετε, με triple tap πάτε στο επόμενο ή το προηγούμενο τραγούδι της playlist και με Long press ανοίγετε Google Assistant/Siri.

    Από πλευράς ήχου, οι οδηγοί των 12mm αποδίδουν αρκετά καλά και βρίσκονται πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας, ενώ παρ’ότι δεν υποστηρίζεται ANC, υποστηρίζεται το ENC, δηλαδή Echo Noise Cancellation, το οποίο βοηθά αρκετά στη μείωση θορύβου τόσο από τον συνομιλητή σας, όσο και από εσάς προς αυτόν. Επιπλέον, το 120ms latency κάνει τη χρήση τους πιο απολαυστική σε latency-sensitive εφαρμογές, όπως το gaming.

    Όσον αφορά την αυτονομία τους, αγγίζει τις 3,5 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ενώ συνολικά, μαζί με τη μπαταρία της θήκης τους, αγγίζει τις 23 ώρες, κάτι που αποτελεί και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους στην κατηγορία αυτή. Η θήκη επαναφορτίζεται πλήρως μέσα σε 2 ώρες (5Watts).

    Δείτε το hands-on video μας των TCL Move Audio S200!

     

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles