23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    TCL NXTPAPER 10s Hands-On Review: “Το προσιτό tablet που είναι… perfect 10”!

    Η TCL είναι γνωστό ότι επενδύει στην κατηγορία των tablets, έχοντας ήδη δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό πυρήνα χρηστών. Το γεγονός άλλωστε ότι πολλά από τα μοντέλα της στη συγκεκριμένη προϊοντική κατηγορία διατίθενται σε σούπερ οικονομική τιμή, δεν είναι τυχαίο. Το NXTPAPER 10s που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, διακρίνεται για το value for money του και… πάμε να το γνωρίσουμε καλύτερα!

    Από πλευράς κατασκευής έχουμε πολύ ποιοτικό φινίρισμα της πλαστικής πλάτης, με soft αλλά και “σαγρέ” αίσθηση. Το πάχος του tablet δεν ξεπερνά τα 8,3mm και το βάρος τα 490 γραμμάρια, ενώ στο κάτω μέρος μέρος βρίσκουμε POGO pins, στα πλάγια 4 εξόδους για τα 2 ηχεία και τα πλήκτρα είναι στην πάνω αριστερή γωνία, ενώ η USB-C θύρα στα αριστερά. Στη συσκευασία βρίσκετεσυμβατό stylus, φορτιστή 18Watts και το USB Type-C καλώδιογια τη φόρτιση και τη μεταφορά δεδομένων.

    Το TCL NXTPAPER 10s έχει IPS panel με οθόνη 10,1″, 16:10 ratio και ανάλυση FullHD+ (1200×1920 pixels)Τρέχει Android 11 και στο εσωτερικό του βρίσκουμε το MediaTek Helio P22 chipset μαζί με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

    Τα διπλά ηχεία προσφέρουν ικανοποιητικό ήχο ενώ η κύρια κάμερα έχει αισθητήρα 8MP με f/2.0 διάφραγμα, AF και δυνατότητα λήψης FullHD video στα 30FPS. Όσο για τη selfie κάμερα έχει αισθητήρα 5MP και θα καλύψει τις βασικές σας ανάγκες, επίσης με 1080p video. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 8.000mAh και επαναφορτίζεται με ισχύ 18W, όπως προείπαμε, ενώ είναι πολύ μεγάλη για την κατηγορία και χωρίς να αυξάνει δραματικά το βάρος του tablet. Από πλευράς συνδεσιμότητας έχουμε Bluetooth 5.0 με A2DP και LE, Wi-Fi 5 και GPS, αλλά όχι NFC.

    Ουσιαστικά το NXTPAPER 10s φτιάχτηκε για να θυμίζει… “χαρτί”, ενώ στα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνεται η δυνατότητα χρήσης του stylus και ενός Typecase ή Flip case. Έτσι μετατρέπεται άμεσα σε εργαλείο παραγωγικότητας για το γραφείο, ένα meeting με πελάτη κ.λπ., χωρίς όμως να κοστίζει μια μικρή περιουσία. Τα φίλτρα στην οθόνη του μειώνουν την κούραση των ματιών σας σε πολύωρη χρήση ενώ τα reading modes όπως το grayscale, το καθιστούν ιδανικό ακόμα και για ανάγνωση βιβλίων.

    Το TCL NXTPAPER 10s αναμένεται πολύ στην ελληνική αγορά κοντά στα €150 και αποτελεί ένα εξαιρετικό, προσιτό “10άρι” tablet με τεράστια αυτονομία και δυνατότητες που συναντάμε συνήθως σε υψηλότερες κατηγορίες! Δείτε την άποψη μας για το tablet της TCL στο αναλυτικό hands-on video που ακολουθεί… 

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles