21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    TCL NXTWEAR S: Παρουσιάστηκαν στην IFA 2022 πιο αναβαθμισμένα και πιο… cool από ποτέ!

    Προσφέροντας μια εκτεταμένη και κινηματογραφική εμπειρία θέασης, οι διπλές οθόνες Micro OLED 1080p, οι μπροστινοί και διορθωτικοί φακοί, οι wearable οθόνες TCL NXTWEAR μεταμορφώνουν κάθε μετακίνηση, πτήση, προσωπικό κινηματογράφο ή ιδιωτικό γραφείο. Με τα TCL NXTWEAR S έρχεται μια σειρά αναβαθμίσεων για να εμπλουτίσει την εμπειρία των χρηστών.

    Τα στοιχεία ελέγχου έχουν τροποποιηθεί για να διευκολύνουν τη λειτουργία των ρυθμίσεων. Αντί να αναζητάτε χαρακτηριστικά σε μια έξυπνη συσκευή, η ένταση ρυθμίζεται μέσω ενός τροχού στον αριστερό βραχίονα. Ενώ ο δεξιός επιλογέας του βραχίονα ελέγχει τη φωτεινότητα και τον διακόπτη λειτουργίας 2D/3D. Η προσβασιμότητα βελτιώνεται χάρη στη νέα μαγνητική υποδοχή pogo-pin, τοποθετημένη στο πίσω μέρος του δεξιού βραχίονα για εύκολη σύνδεση με έξυπνες συσκευές και υπολογιστές.

    Η προβολή και ο ήχος ενισχύονται σημαντικά σε επίπεδο ποιότητας. Τα TCL NXTWEAR S προσφέρουν πιο ζωντανά και ζωηρά χρώματα, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας. Σε συνδυασμό με μια επανασχεδιασμένη συστοιχία ηχείων για ακριβή, καθαρό ήχο, γραφικά και ήχος επιτυγχάνουν ευκρίνεια κινηματογραφικού επιπέδου.

    Η επανασχεδιασμένη γέφυρα βελτιώνει την άνεση. Η αναπροσαρμοσμένη λειτουργία ήχου υψηλής και χαμηλής συχνότητας κάνει την παρατεταμένη χρήση πιο ευχάριστη, ιδανική για την παρακολούθηση ταινιών blockbuster σε διηπειρωτικές πτήσεις χωρίς διακοπή.

    «Ακούσαμε τα σχόλια των πελατών και των μέσων ενημέρωσης για να βελτιώσουμε την εμπειρία της έξυπνης οθόνης», σχολίασε ο Howie Li, Γενικός Διευθυντής του TCL Innovative Business Group. «Τα TCL NXTWEAR S είναι απόδειξη ότι η TCL δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες των καταναλωτών μέσω της συνεχούς καινοτομίας.»

    Τα TCL NXTWEAR S θα είναι διαθέσιμα ξεκινώντας από το Q4 2022 σε επιλεγμένες αγορές.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles