23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Teardown στο νέο Xiaomi Mi 4i από τον Hugo Barra! (vid)

    To Xiaomi Mi 4i ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αποτελώντας τη νέα “value for money” πρόταση της ανερχόμενης κινεζικής εταιρείας. Και τώρα ήρθε η ώρα για ένα teardown της συσκευής, το οποίο ωστόσο δε γίνεται από κάποιον… τυχαίο, αλλά από τον ίδιο τον Hugo Barra, το “διάσημο” πρώην στέλεχος της Google και νυν Vice President International της Xiaomi.

    hugo-barra-xiaomi-mi4i teardown

    Μαθαίνουμε πολλά για τη συσκευή και τα “σωθικά” της σε ένα πραγματικά ενδιαφέρον video. Επίσης, έχουμε απαντήσεις σε απορίες πολλών σχετικά με το Mi 4i, όπως π.χ. ότι δε διαθέτει υποδοχή microSD καθώς δεν υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο και ότι η εταιρεία σκέφτεται τη διάθεση έκδοσης με 64GB χωρητικότητα (προς το παρόν υπάρχει μόνο με 16GB), αλλά αργότερα και αφού η συσκευή κάνει έναν κύκλο πωλήσεων.

    Σε άλλα νέα, το προστατευτικό πάνελ του Xiaomi Mi 4i δεν είναι Gorilla Glass 3, αλλά είναι κατασκευασμένο από την Corning, ενώ η κινεζική εταιρεία σημειώνει ότι ο επεξεργαστής Snapdragon 615 δεν έχει προβλήματα υπερθέρμανσης ή άλλα ζητήματα που έχουν ακουστεί, καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί chips από τη δεύτερη γενιά παραγωγής του.

    Δείτε το video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles