21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλoφόρησε το teaser του Rogue One: A Star Wars Story!

    Μόλις πριν από μία ώρα έκανε την εμφάνισή του το πρώτο δείγμα από το Star Wars spin-off. Το Rogue One: A Star Wars Story είναι η ταινία που θα ξεκινήσει την Ανθολογία του Star Wars universe, το επόμενο βήμα στο περίφημο saga που έκανε εντυπωσιακή επιστροφή με το The Force Awakens. Σίγουρα αυτά τα μόλις 11 δευτερόλεπτα δεν βοηθούν για να καταλάβεις και πολλά, αποτελώντας ουσιαστικά μία προθέρμανση για το trailer που θα παίξει αύριο στην εκπομπή του ABC, Good Morning America και σίγουρα θα αποκαλύψει περισσότερα.

    star_wars_rogue_one.0.0

    Ο Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) έχει αναλάβει την σκηνοθεσία στην ταινία που δεν θα περιλαμβάνει κανέναν Jedi, ούτε μέλος της Skywalker φαμίλιας. Θα κινηθεί αρκετά εκτός Star Wars μοτίβου και γι’ αυτό ίσως προκύψει πολύ ξεχωριστό. Στο teaser ακούμε τις μηχανές των μαχητικών και βλέπουμε στα γρήγορα έναν μυστηριώδη, μαύρο stormtrooper που επιβλέπει κάποια συντρίμμια. Σημειώστε μαύρος stormtrooper δεν εμφανίστηκε ποτέ στην original Star Wars τριλογία, ούτε στο The Force Awakens.
    Οκτώ μήνες πριν την κυκλοφορία της ταινίας, Disney και Lucasfilm μας δίνουν την πρώτη μικρή γεύση από το project που αναμένεται στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου. 

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles