19.6 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Teaser video της Asus για την επερχόμενη CES

    “4”, “5” ή “6”; Όποιος κι αν είναι ο «αριθμός σας», η Asus θα έχει μια πρόταση για εσάς σε λίγο καιρό, τουλάχιστον με βάση το νέο teaser video που έδωσε στη δημοσιότητα, εν όψει CES!

    asus-teaser-ces-2

    Στο video βλέπουμε να ξεκινά μια περίεργη βροχή από πολύχρωμες μπαλίτσες, μια κατά τα άλλα ηλιόλουστη μέρα, με τους περαστικούς και τους οδηγούς να κοιτούν με απορία τον ουρανό της πρωτεύουσας της Taiwan. Το video τιτλοφορείται «ποιός είναι ο αριθμός σας;» και δε δίνει περαιτέρω πληροφορίες για το τι θα μας δείξει η Asus στη CES 2014 που θα διεξαχθεί 7-10 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

    Έχουμε, βέβαια, ήδη μάθει για μια επικείμενη υβριδική συσκευή με Windows και Android, μέσω του προηγούμενο teaser video της εταιρείας, το οποίο περιελάμβανε και το άγαλμα της Ελευθερίας! Όπως κι αν έχει, αν οι αποκαλύψεις της Asus στην έκθεση πλησιάζουν έστω και λίγο την έμπνευση των διαφημιστικών της, τότε θα πρέπει να περιμένουμε με ανυπομονησία εκείνο το τριήμερο…

    https://www.youtube.com/watch?v=d1QVpWpL19g

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles