20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    “War has begun”: Το teaser του War for the Planet of the Apes μας βάζει στο κλίμα

    Το New York Comic Con έχει εδώ και λίγες ώρες ανοίξει τις πύλες του για το κοινό που από τις 6 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου θα πάρει μία γερή δόση Hollywood. Όπως καταλαβαίνετε αναμένεται να γίνει ένας μικρός χαμός από κυκλοφορίες, νέα, trailers και τα σχετικά, και μία από τις πρώτες αποκαλύψεις είναι το υλικό της 20th Century Fox για το πολυαναμενόμενο War for the Planet of the Apes. To teaser είναι εντυπωσιακό και ο Andy Serkis μας θυμίζει γιατί είναι ο καλύτερος Caesar που υπάρχει εκεί έξω. 

    warfortheplanet_snowy_thumb4

    “War has begun” ακούγεται να λέει ο ηγέτης των πιθίκων ενώ η όψη του σχηματίζεται με τη βοήθεια του χιονιού, που μονομιάς στο τέλος εξαφανίζεται. Στο τρίτο κεφάλαιο του εντυπωσιακού blockbuster, ο Caesar και οι υπόλοιποι πίθηκοι πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν ανθρώπινο στρατό που τον οδηγεί ένας αδίστακτος στρατηγός. Οι πίθηκοι θα υποστούν βαριά ήττα και ο Caesar, αφού πολεμήσει τους δαιμόνές του, θα ξεκίνησει μία μυθική πορεία για να εκδικηθεί. Η τελική μάχη ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές θα είναι επική και αυτή που θα αποφασίσει το μέλλον του ίδιου του πλανήτη.
    Ο Matt Reeves θα σκηνοθετήσει εκτός απο τον Serkis και τους Woody HarrelsonSteve ZahnJudy GreerKarin KonovalAmiah Miller και Terry Notary.
    Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 14 Ιουλίου 2017. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles