20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τι εύχονται οι CEO της Google, του Facebook, της Apple και άλλων εταιρειών τεχνολογίας;

    Νομίζετε πως τα έχουν ήδη όλα; Πως δεν επιθυμούν τίποτα πια εφόσον τα κατάφεραν; Ε, κάνετε λάθος και οι καρτουνίστες από το Joy of Tech ξέρουν καλύτερα. Ξέρουν τι λένε στην «προσευχή» τους κάθε βράδυ, κάθε ένας από τους CEOs των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας.

    Παραδείγματος χάριν, ο Mark. Ο Mark ΚΑΘΕ βράδυ πρέπει να προσεύχεται στον μεγαλοδύναμο να εξακολουθήσουν οι έφηβοι αυτού του κόσμου να θεωρούν το Facebook ενδιαφέρον. Κομματάκι δύσκολο αυτό καθώς ήδη οι έφηβοι το θεωρούν «παλιό» και παρωχημένο αλλά, είπαμε, για προσευχές μιλάμε. Η Sheryl Sandberg παράλληλα προσεύχεται να μην πάρει ποτέ είδηση ο Mark ότι δε δίνει δεκάρα για το Facebook και τον προγραμματισμό, αλλά είναι απλά μία επιτυχημένη business woman που θα ασχοληθεί πολύ σύντομα με την πολιτική.

    Ο Tim Cook με την σειρά του, προσεύχεται κάθε βράδυ ο επόμενος CEO της Apple (οεο;) να είναι χειρότερος από εκείνον… με μία μικρή επίσης παράκληση να συγχωρεθεί η χρωματική αμαρτία του Ive στο iOS 7 (το τελευταίο είναι λίγο δύσκολο για οποιονδήποτε Θεό…).

    Αλλά μην σας κουράζουμε. Απολαύστε ολόκληρο το κόμικ των Joy of Tech που δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή. Είναι θεούληδες:

    1922

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles