18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Tech in love; Φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο, τα ρομαντικά δώρα από τη HUAWEI είναι… έρωτας με την πρώτη ματιά!

    Βρισκόμαστε μια ανάσα από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και σίγουρα η σκέψη που θα  τριγυρίζει τις τελευταίες μέρες στο μυαλό σας, δεν είναι άλλη από το δώρο που σχεδιάζετε να κάνετε στο ταίρι σας. Οι ρομαντικές δώρο-επιλογές ως γνωστόν είναι αμέτρητες… Υπάρχουν για παράδειγμα οι παραδοσιακές και πιο… «safe επιλογές», όπως είναι σοκολατάκια, κοσμήματα, λουλούδια, κάποιο ρομαντικό δείπνο ή μια αγαπησιάρικη ταινία στο σπίτι – σινεμά. Υπάρχουν φυσικά και πιο ευφάνταστες κι εναλλακτικές λύσεις, όπως είναι για παράδειγμα η κοινή εμπειρία ενός extreme sport (τι θα λέγατε για sky diving κρατώντας το χέρι του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας;) ή ενός μαθήματος μαγειρικής από έναν αναγνωρισμένο σεφ που θα ενδυναμώσει περισσότερο τη σχέση σας και θα φουντώσει ακόμη παραπάνω τη φλόγα του έρωτα σας…  

    Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια, οι συνήθειες μας σε ότι έχει να κάνει τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου έχουν κάνει… στροφή 360 μοιρών (άλλωστε δεν βρισκόμαστε και στον 18ο αιώνα). Αυτό δεν το λέμε εμείς έτσι αυθαίρετα, αλλά μια πρόσφατη έρευνα που διενήργησε η Pollster για λογαριασμό της HUAWEI. 2.250 ερωτηθέντες (άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18-55 ετών) από 6 διαφορετικές χώρες, βοήθησαν με τις απαντήσεις τους στο να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι η μορφή των st. Valentine’s δώρων ξεφεύγει από τα τετριμμένα σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, τα ροζ τριαντάφυλλα και στα λούτρινα αρκουδάκια. Πλέον, τα ζευγάρια αφήνουν στο παρελθόν τις βαρετές και «passe επιλογές» κι αναζητούν πιο πρωτότυπους τρόπους για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου, εστιάζοντας μάλιστα σε κοινές εμπειρίες που μπορούν να φέρουν τα ζευγάρια πιο κοντά και να δημιουργήσουν τις πιο ξεχωριστές και «personal» αναμνήσεις. Ειδικότερα, 9 στους 10 ερωτηθέντες δήλωσαν ότι συμφώνησαν να μοιραστούν εμπειρίες που «θα τους φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό τους» και τα τρία τέταρτα (76%), δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν ένα ραντεβού όπου μπορούν να μάθουν ή να βιώσουν κάτι νέο με το αγαπημένο τους πρόσωπο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα νεότερα ζευγάρια ηλικίας 26-35 ετών, σε ποσοστό 79%.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 8 στους 10 (84%) δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να δοκιμάσουν νέες δραστηριότητες τους επόμενους 12 μήνες όταν βγαίνουν ραντεβού. Συγκεκριμένα, το 77% δήλωσε ως κορυφαία επιλογή τα ταξίδια, το 50% προτιμά να ξεκινήσουν μαζί ένα καινούριο χόμπι, ενώ για το 42% τα μαθήματα φωτογραφίας αποτελούν κορυφαία επιλογή. Επιπλέον, ο αθλητισμός ήταν η τέταρτη πιο δημοφιλής επιλογή, με πάνω από το ένα τρίτο (36%) να σχεδιάζει να ασχοληθεί με ένα άθλημα όταν βγαίνουν μαζί. Αναμφίβολα, τα παραπάνω στοιχεία συνηγορούν στο γεγονός ότι ακόμη και η γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου έχει… εκσυγχρονιστεί, περνώντας και αυτά με τη σειρά τους στον 21ο αιώνα. Ζώντας άλλωστε σε ένα κόσμο που η τεχνολογία (και κυρίως ο κόσμος των mobile και wearable συσκευών) κινεί τα νήματα και επηρεάζει κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας, ένα special tech δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας βοηθήσει να συλλάβετε τις καλύτερες ρομαντικές στιγμές και να κρατήσετε για πάντα στη μνήμη σας τις πιο happy αναμνήσεις.

    Με τη HUAWEI θα δεις τον Άγιο Βαλεντίνο… αλλιώς!

    Ένα «tech» δώρο του Αγίου Βαλεντίνου από τη HUAWEI σίγουρα ταιριάζει παντού και… πάντα! Με ένα HUAWEI Mate 50 Pro  για παράδειγμα θα κρατήσετε μέσα από τους εξελιγμένους φακούς του τις πιο όμορφες και ρομαντικές στιγμές από το st. Valentine’s ταξίδι σας, ενώ με τα εξελιγμένα TWS ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i θα έχετε την ευκαιρία να ακούτε πάντα όπου κι εάν βρίσκεστε τη… μελωδία της ευτυχίας (αλλά και τα αγαπημένα σας podcasts). Και επειδή ένα wearable μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα μίνι-τεχνολογικό κόσμημα, η HUAWEI έχει φροντίσει έτσι ώστε να κάνετε στο ταίρι σας ένα μοναδικό st. Valentine’s δώρο που θα κρατήσει (όπως και η αγάπη σας… ελπίζουμε) στην αιωνιότητα. Ειδικότερα, φέτος του Αγίου Βαλεντίνου μια κορυφαία επιλογή δώρων, δεν είναι άλλη από τα smartwatches HUAWEI GT3, τα οποία κυκλοφορούν σε δύο εξαιρετικές εκδόσεις (Gold και Elite). Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι με το που θα το αντικρίσει ο αγαπημένος σας ή αγαπημένη σας, θα σας ερωτευθεί… διπλά!

    Το ιδιαίτερο elegant design, συνδυάζεται άψογα με την τεχνολογική υπεροχή και το HUAWEI Watch GT3 είναι σχεδιασμένο για να μαγνητίζει το βλέμμα (νιώθοντας εκείνο το μοναδικό συναίσθημα όπως εκείνη τη πρώτη φορά που αντικρίσατε τον αγαπημένο σας). H αίσθηση που σας αφήνει από τη στιγμή που θα το φορέσετε θυμίζει το πρώτο φιλί, το πρώτο άγγιγμα, μεταδίδοντας premium και positive vibes. Αποτελώντας ένα υπερσύγχρονο smartwatch, το Watch GT3 έρχεται «φορτωμένο» με μια σειρά από τεχνολογικά features που αν μη τι άλλο θα σας βάλουν σε… ερωτικό mood. Συγκεκριμένα, διαθέτουν την πιο λεπτομερή παρακολούθηση των καρδιακών παλμών (όταν η καρδιά σας χτυπάει πιο δυνατά για το ταίρι σας, αυτό θα απεικονίζεται στην οθόνη του smartwatch σας), ενώ παράλληλα το Watch GT3 διαθέτει σένσορα θερμοκρασίας που μπορεί να καταγράφει εάν αισθάνεστε τον… πυρετό του έρωτα.

    Επίσης, με την τεχνολογία HUAWEI TruSleep 2.0, το έξυπνο ρολόι της HUAWEI παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου σας (ευχόμαστε ότι δεν θα υπάρξουν πολλές άγρυπνες νύχτες όταν αισθάνεστε την απουσία του ταίρι σας), ενώ επιπλέον το Watch GT3 έρχεται με ένα πλήθος από personalized ρυθμίσεις που σας βοηθούν να ορίσετε μια σειρά από υπενθυμίσεις που σχετίζονται με την υγείας σας. Παράλληλα, με περισσότερα από 100 προπονητικά προγράμματα εκγύμνασης και 18 επαγγελματικών προγραμμάτων άθλησης, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς και το ταίρι σας θα μείνετε… fit και active! Και εάν ανησυχείτε που ο αγαπημένος ή η αγαπημένη σας έχει Android ή iOS smartphone δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, καθώς είναι πλήρως συμβατό. Χωρίς αμφιβολία, με τα HUAWEI GT3 -Gold και Elite edition- η τεχνολογία μπαίνει στην υπηρεσία του έρωτα και θα γίνει αχώριστος σύντροφος για τον/την αγαπημένο/νη σας!

    Μια… «ερωτική» προσφορά που δεν χάνεται!

    Μη χάσετε τη ξεχωριστή  προσφορά της Huawei για την γιορτή των ερωτευμένων. Χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο, το μοναδικό, κομψό και ανθεκτικό HUAWEI Watch GT3, Gold ή Elite edition. Τώρα έως τις 19 Φεβρουαρίου μπορείτε να τα αποκτήσετε σε μοναδικές τιμές και να χαρείτε τον έρωτά σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

    Τις προσφορές της HUAWEI μπορείτε να τις βρείτε στα καταστήματα:

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles