16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Tech2Play: βιώστε την τεχνολογία μέσα από το παιχνίδι

    Η Spielwarenmesse κάνει παιχνίδι με την τεχνολογία!

    donau-1

    Δεν προλαβαίνει να μπει στη ζωή μας μία νέα τεχνολογία και αμέσως εμφανίζεται σε μορφή παιχνιδιών.

    Ως απάντηση, η Spielwarenmesse ρίχνει μία πιο προσεκτική ματιά στα τεχνολογικά παιχνίδια της περιοχής Tech2Play στην αίθουσα 4A.

    Η συγκεκριμένη ζώνη (400 τ.μ.) θα είναι γεμάτη με τα τελευταία παιχνίδια εμπνευσμένα από νέες τεχνολογίες. Ρομπότ που μπορούν να προγραμματίζονται, αγώνες δεξιοτεχνίας με drones και πολλές άλλες δραστηριότητες που θα ελκύσουν τους επισκέπτες και θα τονίσουν ότι: το μέλλον είναι διασκέδαση!

    Ρομποτικά κατοικίδια και 3D εκτυπωτές

    Στην επερχόμενη έκθεση, που ανοίγει τις πόρτες της στη Νυρεμβέργη από 1 έως 6 Φεβρουαρίου 2017, οι αγοραστές που ενδιαφέρονται για τεχνολογικά παιχνίδια δεν θα χρειάζεται πια να τρέχουν σε πολλαπλές εκθεσιακές αίθουσες για να τα βρουν.

    Ο Ernst Kick, διευθύνων σύμβουλος της Spielwarenmesse εξηγεί ότι: «Η περιοχή Tech2Play εξετάζει διεξοδικά το θέμα, αναλύοντας τα καινοτόμα παιχνίδια που θα διαμορφώσουν την αγορά στα επόμενα χρόνια.

    Έχουμε εντοπίσει πέντε βασικές κατηγορίες προϊόντων που θα πρωταγωνιστήσουν στη διάρκεια της διοργάνωσης.

    Στην κατηγορία των ηλεκτρονικών κατοικιδίων, γάτες, σκύλοι και κάθε είδους ρομποτικά κατοικίδια θα μιμηθούν τα αντίστοιχα πραγματικά ζώα. Σε αντίθεση, το τμήμα ρομποτικών παιχνιδιών επικεντρώνεται στην τέχνη του προγραμματισμού.

    Στις 3D εκτυπώσεις θα παρουσιαστεί ο τρόπος που οι τρισδιάστατες εκτυπώσεις θα σημαδέψουν τον κόσμο των παιδιών. Η ήδη γνωστή και πολύ δημοφιλής κατηγορία των τηλεκατευθυνόμενων drones αντικατοπτρίζει την καθιερωμένη αγορά των πολυκόπτερων.

    Τέλος, οι έμποροι θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα πλήθος καινοτόμων προϊόντων στην κατηγορία εικονικών παιχνιδιών, που περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία έχουν επεκταθεί σε νέες διαστάσεις χρησιμοποιώντας augmented reality και virtual reality.

    Οι διάφορες κατηγορίες που εμφανίζονται στην περιοχή προωθητικών ενεργειών ενθαρρύνουν τους επισκέπτες όχι μόνο να κοιτάζουν αλλά και να συμμετέχουν. Μπορούν να δοκιμάζουν τα νέα προϊόντα στους αγώνες με ρομπότ και να κάνουν δωρεάν δοκιμαστικές πτήσεις. Άρχισα να ζηλεύω… Λέτε να ετοιμάσω βαλίτσες; Μείνετε συντονισμένοι και θα έχετε καθημερινή ανταπόκριση!

    Περισσότερες πληροφορίες για τις προωθητικές ενέργειες, τις διοργανώσεις και τους όρους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα
    www.spielwarenmesse.de/en/t2p

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles